Wistjij
Image default
Dienstverlening

Ontvang gerichte schuldhulpverlening van deze expert nabij Rotterdam

Zoekt u een professional in schuldhulpverlening in de omgeving van Rotterdam? Of heeft u in regio Rotterdam in het bijzonder een specialist in de procedure van schuldsanering nodig? Dan zit u helemaal goed bij Modus Vivendi in Zwijndrecht. Deze organisatie ondersteunt zowel particulieren als bedrijven die in de schulden zijn geraakt. Hierbij helpen hun specialisten in de breedste zin van het woord. Dit betekent dat ze niet alleen oplossingen bieden, maar ook een partnerschap voor de lange termijn aangaan. U profiteert hier dus van complete schuldhulpverlening in Rotterdam of omgeving, bijvoorbeeld gedurende het proces van schuldsanering. Heeft u vragen of wenst u advies in bepaalde situaties? Dan staan zij te allen tijde voor u klaar met hun kennis en kunde.

Een expert in schuldsanering in de buurt van Rotterdam

De procedure van schuldsanering bestaat in Nederland uit het minnelijk en wettelijk traject. Welk traject en welke schuldhulpverlening voor u ook van toepassing is, Modus Vivendi ondersteunt iedereen in regio Rotterdam in iedere fase van de procedure van schuldsanering. Komt u in aanmerking voor het minnelijk traject? Dan heeft u veel profijt van de schuldbemiddeling van hun experts, waarbij met de schuldeiser zo effectief en eerlijk mogelijk naar een oplossing wordt gezocht. Soms is een minnelijk traject niet voldoende om tot een oplossing te komen. In dit geval komt men meestal in aanmerking voor de Wsnp, oftewel het wettelijk traject. Hier zijn echter veel eisen en risico’s aan verbonden. Hierover informeren de specialisten van Modus Vivendi uit Zwijndrecht u graag.

Cursussen over schuldhulpverlening

Naast schuldhulpverlening in onder andere regio Zwijndrecht en Rotterdam, biedt Modus Vivendi ook verschillende cursussen en voordrachten aan. Educatie is dan ook één van de missies van deze organisatie. De cursussen zijn ingedeeld met onder meer de thema’s schuldbemiddeling, beschermingsbewind en Wsnp. Heeft u hier vragen over of bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan zeker eens contact met hen op om de opties te bespreken.