Wistjij
Image default
Winkelen

Goedkope zonwering screens

Waar koop je goedkope zonwering screens en wat is nou eigenlijk goedkoop? Daar gaan wij het in dit blogbericht over hebben. Hier komen bijvoorbeeld prijzen aan bod en geven wij tips over het kopen van goedkope zonwering screens. 

Een vraag die ons vaak gesteld wordt is hoe het met de kwaliteit zit van goedkope screens. Het antwoord op deze vraag is niet zo makkelijk als het lijkt. Het is namelijk zo, dat elke verkoper screens van andere kwaliteit verkoopt. 

Je zou dus kunnen denken dat de kwaliteit van een screen niet al te best is bij een erg lage prijs. Dit hoeft echter niet zo te zijn, zolang je jouw screens maar koopt bij een bedrijf dat graag goede kwaliteit verkoopt. 

De kwaliteit van goedkope zonwering screens

Oke, die laatste zin in de vorige paragraaf komt misschien best een beetje raar over. Het is alleen wel echt zo! Goede kwaliteit hoeft namelijk helemaal niet zo duur te zijn, als zul je waarschijnlijk wel zelf de screens moeten monteren en het meetwerk moeten doen. 

Door de kosten voor het meten en monteren niet te hoeven betalen, kan dat al gauw enkele tientjes tot honderden euro’s schelen. Daarom raden wij altijd aan om screens online te bestellen, simpelweg om de prijzen lager te houden en vooral wanneer je echt goedkoper uit wilt zijn en zelf een beetje handig bent! 

Wat zijn de prijzen van goedkope screens

Natuurlijk verkopen wij zelf ook screens. Bij ons zijn de goedkoopste screens al verkrijgbaar vanaf €79 en ik vermoed dat wij hiermee wel de goedkoopste aanbieder online zijn! 

Met zulke lage prijzen kun je natuurlijk gaan twijfelen over de kwaliteit, maar hier wil ik gelijk even alle twijfels wegnemen! Het is namelijk zo dat wij op ALLE screens een standaard garantie geven van 5 jaar! 

Dit zouden wij natuurlijk nooit doen bij screens van een lage kwaliteit! Om daar dan gelijk nog even dieper op in te gaan, onze screens zijn voorzien van hoogwaardige materialen. Zo wordt het doek gemaakt met microvezelstof, waardoor het transparant is en toch oersterk! 

De cassettes zijn voorzien van eenzelfde mechanisme dat je terug kunt vinden bij rolluiken. 

Rolluiken moeten stevig zijn, vanwege het gewicht en deze techniek wordt dus toegepast bij onze screens. 

Soorten zonwering screens

Natuurlijk zijn er wel verschillende soorten en hoewel de kwaliteit van alle (ook de standaard soorten) goed is, hebben screens het in Nederland af en toe zwaar met het weer! Hier zit dan ook het prijsverschil in. Gebruik je een screen dagelijks of alleen op zonnige dagen? 

Alleen op zonnige dagen is een standaard screen voldoende, wanneer deze opgerold wordt wanneer het hard gaat waaien. Anders gaat het doek flapperen. Wil je echter ook je screen omlaag doen bij dagen met minder zon of woon je in een kustgebied met veel wind? Dan is een zipscreen een betere optie. 

Een zipscreen is iets duurder, maar zo gemaakt dat deze beter bestand is tegen winderig weer. De kwaliteit is precies hetzelfde, maar de stevigheid een stuk beter!