Wistjij
Image default
Bedrijven

Ontdek wat de online vastgoedbeheer software van deze specialist voor u kan betekenen

Heeft u er als vastgoedbeheerder soms moeite mee om alle gegevens van uw opdrachtgevers en klanten op een overzichtelijke en eenvoudig toegankelijke manier te bewaren? Dan zult u zonder twijfel veel steun ervaren wanneer u kiest voor de vastgoedsoftware van Informant Software uit Wateringen. Dit bedrijf houdt zich al sinds 1990 bezig met het ontwikkelen van vastgoedsoftware in de vorm van uiteenlopende modules die heel goed gecombineerd kunnen worden om er optimaal gebruik van te kunnen maken. Iedere module neemt een ander aspect van het vastgoedbeheer op zich. Denk daarbij aan facturering, financieel en technisch beheer en het bijhouden van een of meerdere boekhoudingen. Gegevens van opdrachtgevers en huurders slaat u eveneens heel eenvoudig op met behulp van deze vastgoedsoftware.

Beheer uw volledige huuradministratie online

Door de modules te combineren ontstaat er een complete software voor online vastgoedbeheer. Met behulp van deze vastgoedmanagementsoftware kunt u onder andere op basis van alle boekingen de huurafrekeningen voor uw eigenaren heel gemakkelijk samenstellen en versturen. De vastgoedbeheersoftware biedt u een overzichtelijke online omgeving waarmee u uw volledige huuradministratie op een zeer overzichtelijke manier beheert. Het team van dit bedrijf vertelt u ook graag meer over de andere beschikbare modules, waarmee u bijvoorbeeld de boekhouding bijhoudt. Om er zeker van te zijn dat alle verschillende modules goed functioneren, sluit u bij deze expert tevens een onderhoudscontract af. Wanneer u vragen heeft of wanneer de software onverhoopt niet naar behoren werkt, schieten de specialisten van dit bedrijf u te hulp.

Neem eenvoudig en direct contact met dit bedrijf op

Wilt u meer weten over de vastgoedsoftware van Informant Software? Dan bezoekt u de website van dit bedrijf. Daar vindt u meer informatie en contactgegevens van deze specialist, zodat u eventuele vragen direct kunt stellen. Het enthousiaste team van dit gespecialiseerde bedrijf vertelt u graag meer over de verschillende modules en de voordelen van deze online software voor vastgoedbeheer.