Wistjij
Image default
Mode en Kleding

Misvattingen over leren rugzakken

Deze wereld zit vol met mythen en misvattingen, op elk gebied. Sommige van de misvattingen worden ondersteund door bijgeloof, andere door slechte ervaringen van anderen en weer andere zijn gewoon te wijten aan misverstanden.

Wat de reden ook moge zijn, deze mythen houden ons vast en zitten jarenlang in ons hoofd, tot en met het moment dat je door een betrouwbare bron tot de waarheid wordt verhelderd. We hebben enkele top misvattingen over de leren rugzakken opgesomd die je ervan weerhouden om er een te bezitten, ondanks de liefde die je voor ze hebt. Daar gaan we dan:

Lederen rugzakken zijn super zwaar. Nee, lederen tassen ondergaan een proces dat looien wordt genoemd, waardoor ze een zachte touch krijgen met een licht gewicht. De meeste beroemdheden houden eigenlijk van lederen rugzakken omdat ze licht van gewicht zijn en ze hebben zoveel spullen om mee te nemen over de hele wereld dat ze al veel wegen. Als je in ieder geval een zware leren tas bent tegengekomen dan is het geen echte leren tas. Pas op, want later zul je zeggen: “Auw!”!

Het kleine formaat van de riemen zou niet in staat zijn om gewicht te nemen – weer een mythe, alles in een leren rugzak is gemaakt van hetzelfde materiaal. Dus, als je erop vertrouwt dat de tas sterk is, dan betekent dit dat je ook op de riemen vertrouwt. De leerfabrikanten besteden ook aandacht aan de riemen en niet alleen aan het lichaam van de tas, want riemen zijn de eerste dragers van het gewicht, daarom zitten er drie lagen leer op de riemen. Dus de volgende keer dat u twijfelt aan de riemen, vergeet dan niet dat de riemen drie lagen hebben.