Wistjij
Image default
Vakantie

Het perfecte hotel voor uw verblijf in vestigingsstad Sluis

Sluis is een prachtige vestigingsstad in Zeeuws-Vlaanderen. Letterlijk gelegen op de grens met België is verblijven in een hotel in Sluis de perfecte gelegenheid om de kust in zowel Zeeland als de Belgische provincies Oost- en West-Vlaanderen te verkennen. Enkele bekende badplaatsen liggen op een steenworp afstand van Sluis. Denk hierbij aan Cadzand (NL), Breskens (NL), Knokke-Heist (BE) en Blankenberge (BE). Vooral Knokke-Heist is bekend als een van de Belgische kustplaatsen waar luxe centraal staat. Door te kiezen voor een hotel in Sluis hoeft u geen hoofdprijs te betalen voor een prettig verblijf, maar heeft u wel de mogelijkheid om naar al deze unieke badplaatsen te gaan. Ook heeft Sluis zelf genoeg bezienswaardigheden, zoals het enige Nederlandse belfort en de rijke nautische geschiedenis die u terugziet in de oude Wallen van Sluis. Met andere woorden: genoeg te beleven ‘Sluus’.

Een hotel met een restaurant waar u heerlijk kunt eten

Als u op zoek bent naar een prachtig hotel in Sluis dat karakter uitstraalt, dan is Rivers Hotel & Restaurant de perfecte keuze voor uw verblijf. De luxe ingerichte kamers hebben een adembenemend zicht over het water waardoor de rijke geschiedenis van Sluis zo uw hotelkamer indrijft. Naast dat u in dit hotel kunt overnachten op de zachte bedden, heeft u ook de mogelijkheid om hier te eten of een drankje te doen voor het slapengaan. De heerlijke gerechten zijn samengesteld op basis van seizoensingrediënten en vers klaargemaakt – dat proeft u! Van cocktails tot écht Zeeuwse hoofdgerechten en van een zalig dessert tot een smaakvolle café au lait gemaakt van verse koffiebonen – alles wat u hier eet of drinkt heeft een rijke, volle smaak.  

Boek nu uw verblijf!

Of u nu een langdurig verblijf voor bijvoorbeeld uw zomervakantie wilt boeken bij dit hotel in Sluis of juist een last-minute overnachting tijdens een weekendje weg, u bent altijd gegarandeerd van ultiem comfort. Boek uw verblijf via het reserveringssysteem op de website of neem contact op. De contactgegevens van Trivers Hotel & Restaurant zijn tevens te vinden op de website.

https://rivers.nl/