Wistjij
Image default
Dienstverlening

Megablokken van beton bestel je bij dit bedrijf

Als je op zoek bent naar betonnen megablokken, reken je op Cementbouw uit Cruquius, nabij Haarlem. In het assortiment van dit bedrijf vind je lego betonblokken in verschillende vormen en maten. Alle betonblokken zijn gemaakt van 100% gerecycled beton of 100% gerecycled betongranulaat. Bovendien zijn de blokken op veel verschillende manieren te gebruiken, en keer op keer te hergebruiken. Wil je een wand die gemakkelijk te verplaatsen is, neerzetten in een hal of loods? Dan zijn megablokken wellicht een goed idee! Je stapelt de blokken eenvoudig op elkaar om zonder bevestigingsmaterialen een zeer stevige wand te creëren. Wanneer je de muur wilt verplaatsen naar een ander deel van de hal of loods, is dat in een mum van tijd gebeurd.

De toepassingsmogelijkheden van duurzame lego betonblokken

Je kunt de lego betonblokken uit Cruquius niet alleen gebruiken om wanden te maken. Ze worden ook veelvuldig gebruikt voor het creëren van grondkeringen en voor het bouwen van opslagruimtes voor bijvoorbeeld zand of mest. Omdat de blokken perfect in elkaar vallen, realiseer je altijd zeer stabiele en stevige constructies. Zo’n praktische opslagruimte is bovendien desgewenst binnen een mum van tijd gedemonteerd en verplaatst! De ervaren medewerkers van dit bedrijf vertellen je graag meer over de uitgebreide toepassingsmogelijkheden van betonnen megablokken. Ze kijken tevens met je mee wanneer je niet zeker weet welke afmetingen je nodig hebt voor jouw project.

Neem contact met dit bedrijf op voor advies op maat

Heb jij behoefte aan advies bij het uitkiezen van de betonnen megablokken voor bijvoorbeeld een wand, grondkering of opslagruimte? Of wil je meer weten over de verschillende vormen die beschikbaar zijn, bijvoorbeeld spits toelopende blokken met een dakvorm? Dan neem je gerust contact met Cementbouw op. De specialisten van dit bedrijf staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen over lego betonblokken met plezier.