Wistjij
Image default
Bedrijven

Maak optimaal gebruik van de bedrijfsruimte

Ruimte is belangrijk, ongeacht of het om magazijnruimte gaat, een afdelingsvloer die een betere routing binnen het bedrijf garandeert of om een kantine of extra kantoorruimte. Een goede verdeling van de beschikbare oppervlakte is efficiënt. Een entresolvloer is daarbij van cruciaal belang. De los staande constructie kan iedere ruimte van een andere indeling en verdiepingsvloeren voorzien en is eventueel geschikt voor zware belastingen. Door de manier van opbouw kunnen ook grote overspannen gerealiseerd worden. Een entresolvloer creëert extra ruimte zonder aan- of verbouwproblematiek, beweegt flexibel met de behoefte mee en kan zonder problemen afgebroken en elders weer gemonteerd worden.

Snel en efficiënt meer oppervlakte

Een entresol is een ander woord voor tussenverdieping of tussenetage en bevindt zich tussen het plafond en de vloer. Het is een constructie die vrijstaand in de ruimte wordt opgebouwd, zodat er geen belasting is voor muren of plafonds. Ingewikkelde verstevigende constructies zijn dus niet nodig. Er kunnen zelfs meerdere verdiepingen gerealiseerd worden, afhankelijk van de beschikbare hoogte. Een entresolvloerwordt opgebouwd uit stalen kolommen met vloerprofielen waarbij constructieve vloerplaten gebruikt worden. De samenwerking tussen de stijve delen van de vloer en bijbehorende schoorverbanden zorgt ervoor dat veiligheid en stabiliteit gegarandeerd zijn. 

Natuurlijk maakt een entresolvloer deel uit van de inrichting van de bedrijfsruimte en is dus leverbaar in de kleuren die bij het bedrijf aansluiten, zodat de verdiepingsvloer naadloos aansluit bij de rest van de inrichting. Daarnaast is veiligheid is belangrijk, een goede bereikbaarheid is daarvoor essentieel. Doordat een entresolvloer op maat gemaakt wordt kan met verschillende wensen rekening gehouden worden, zoals bijvoorbeeld extra zware belasting, wat vooral bij een magazijnfunctie een doorslaggevende factor kan zijn. 

Multifunctionele toepassingen

Een entresolvloer is het antwoord op meer dan één ruimtelijk probleem en wordt ook voor heel andere toepassingen gebruikt dan alleen magazijnruimte. Kantoorruimte creëren of een echte koffiecorner zijn andere voorbeelden van effectief gebruik van een entresolvloer. Loopbruggen als verbinding, archiefruimte, extra werkruimte en zelfs als showroom, eigenlijk is een platformvloer het antwoord op de behoefte van alle mogelijke soorten oppervlaktevergroting. En, omdat de constructie vrij in de ruimte staat en alle belasting via de vloer wordt afgevoerd, ben je volkomen vrij bent de tussenvloer op te bouwen waar je wilt om de ruimte in te delen zoals dat voor het bedrijf het meest praktisch is. 

Altijd op maat gemaakt

Flexibiliteit is een noodzaak. Door het aanbod van verschillende soorten staalprofielen kan de uitvoering altijd afgestemd worden op wat voor jou belangrijk is. Moet de bedrijfsruimte om welke reden dan ook aangepast worden wat betreft indeling dan verandert de entresolvloer gewoon mee. Uitbreiding, aanpassingen, of tijdelijk verwijderen, met het gebruik van de bout- en moerconstructie is montage en demontage eenvoudig maar effectief. De entresolvloer liever naar een andere locatie verhuizen is dus geen probleem als dat zo uitkomt.

Gebruik je persoonlijke uitvoering en de bedrijfskleuren en pas ze toe op de door jou gewenste constructie. Aangevuld met de juiste aankleding wordt de tussenvloer een onderdeel van het bedrijf. Effectief, snel en meebewegend met de behoefte zonder ingewikkelde constructies, is een entresolvloer een praktisch en financieel aantrekkelijke manier van oppervlaktevergroting die past binnen iedere bedrijfsruimte met voldoende hoogte.