Wistjij
Image default
Bedrijven

Led Online verkoopt uitstekende ledlampen én geeft persoonlijk advies

Moderne lampen die je veel ziet tegenwoordig zijn LED panelen. De panels kun je online kopen bij Led Online. Deze webshop heeft een uitgebreid en afwisselend aanbod ledlampen. Er zitten klassieke, hippe, speelse en bescheiden armaturen tussen. Echt voor ieder wat wils dus! Led Online verwelkomt iedereen als klant. Grote bedrijven die een heel scala aan lampen tegelijk  bestellen, maar ook een particulier die één nieuwe led nodig heeft. Op www.ledonline.nl worden de ledlampen stuk voor stuk beschreven. Begrippen als wattage, lumen en unified glare ratio komen aan bod. Aan de hand van de foto’s die erbij staan, kun je beslissen of je een lamp gaat bestellen of niet. Check vooral ook de afmetingen; niet iedere lamp past overal!

Wat is goede kantoorverlichting? Dit is een lastige vraag. Je hebt grote kantoren met honderden medewerkers, maar ook bescheiden éénkamerkantoren voor twee personen. Afhankelijk van de grootte van een ruimte, het aantal mensen dat er werkt en het soort werk dat gedaan wordt is het zaak te kiezen uit:

– led opbouwarmaturen;

– led panelen;

– led pendelarmaturen;

– led railspots;

– led spots;

– led strips.

Op ledonline.nl worden ze allemaal toegelicht. Vind je het lastig om te bepalen welke ledlamp geschikt is voor jouw kantoor? Neem dan contact op met Led Online. Een van de medewerkers zal een lichtplan voor je opstellen. Doel daarvan is precies te bepalen welke armaturen geschikt zijn, hoeveel van ieder model en waar ze opgehangen moeten worden voor een zo efficiënt mogelijke licht-situatie. 

Led Online is op verschillende manieren bereikbaar. Heb je veel vragen, gebruik dan het online contactformulier. Om een kennismakingsafspraak te maken, kun je het best even bellen: +31 (0) 76 200 31 33. Zit je achter je laptop, dan is het wellicht het handigst om een mail te sturen: info@ledonline.nl. De mensen die het liefst meteen face-to-face contact hebben, vergeten we niet. Dit is het adres van Led Online: Weidehek 64D in Breda.

https://ledonline.nl