Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Je voetbalskills verbeteren? Zo doe je dat!

De kans is groot dat je enorm veel plezier hebt in het voetballen. Je wordt wakker en het eerste waar je aan denkt is die voetbal die al klaarligt in je tuin. Wat een prachtige sport is het ook! Wil je nou jouw voetbalskills verbeteren? Tuurlijk: wie niet? De vraag is alleen hoe je dit het beste en snelste doet. In de meeste gevallen heb je niet echt een personal trainer om de hoek staan om jou het één en ander te leren en om even lekker met je te trainen. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor. In deze blog lees je hoe jij snel jouw voetbalskills verbetert!

Balcontrole

Als een goede voetballer hoeven we jou natuurlijk niet uit te leggen dat het hebben van de beste balcontrole een echte must is. Om die reden raden we je vooral een om wat te gaan hooghouden of te gaan dribbelen. Zorg ervoor dat jouw benen helemaal één worden met jouw voetbal om te zorgen dat jij straks op het veld precies weet wat je aan het doen bent!

Een voetbal rebounder

Ook bestaat de mogelijkheid om aan de hand van wat materialen jezelf te trainen. Met een voetbal rebounder kun jij jouw voetbalskills makkelijk en snel verbeteren zonder dat er ook maar een trainer bij hoeft te komen kijken. Vrijwel het enige wat jij hoeft te doen is de bal zo hard als je zelf wilt tegen een zogeheten ‘voetbal rebounder’ passen en voilà: de bal komt bij jou terug. Ideaal om te oefenen met afwerken op de goal of om gewoon goed om te kunnen gaan met een pass die jouw kant op komt. Het leuke van zo’n rebounder is dat jij zelf kunt bepalen hoe hard de bal jouw kant op komt. Je geeft de eerste pass namelijk zelf!

 

https://www.soccerconcepts.nl/nl/