Wistjij
Woning en Tuin

Industriële lampen in de kinderkamer

Een bijzondere sfeer met industriële lampen in de kinderkamer
Veel mensen kiezen bij het inrichten van de kinderkamer al snel voor schattige lampen in de kleur blauw voor een jongen, in de kleur roze voor een meisje of met een kinderlijke opdruk, maar er zijn ook andere manieren om de kinderkamer in te richten. Wil je een mooie kamer maken voor jouw zoon of dochter, maar wil je niet de standaard kinderkamer inrichting gebruiken voor de kamer van jouw kind? Dan kun je de typisch kinderlijke lampen links laten liggen en vervangen door een industriële lamp voor in de kinderkamer. 

Een stoere en trendy kinderkamer met een industriële lamp
Wil je een kinderkamer creëren die een stoere en trendy uitstraling heeft, dan is het aanschaffen van een industriële lamp voor de kinderkamer zeker een aanrader. Een industriële lamp heeft een ietwat robuuste en stoere uitstraling en past helemaal bij de woontrends van dit moment. Geen standaard kinderkamer die jouw kind erg leuk vindt maar die eigenlijk niet bij jouw stijl past, maar een kinderkamer die zowel voor jouw kind als voor jou een geweldige ruimte is om in te verblijven. 

Kies zelf de kleur van jouw industriële lamp
Bij het aanschaffen van een industriële lamp voor de kinderkamer kun je kiezen uit verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte lamp als je wil dat de verlichting het hoogtepunt van het interieur van de kinderkamer moet worden of schaf een witte of beige industriële lamp aan om het geheel een zachtere uitstraling te geven. En wil je toch de standaard kinderkamerkleuren terug laten komen in de slaapkamer van jouw kind? Kies dan een babyblauwe industriële lamp voor de kamer van jouw zoontje of schaf een roze industriële lamp aan voor de kinderkamer van jouw dochtertje. Zo koop je een unieke lamp voor in de kinderkamer, maar heb je wel een lamp die bij de kleuren van een kinderkamer past.

Overigens zijn industriële lampen niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar kun je bij het kopen van een lamp ook zelf kiezen welk formaat je wil. Heb je een ruime kinderkamer, dan kun je een grote en opvallende lamp ophangen. Heb je een wat minder grote kinderkamer, dan zijn er ook voldoende industriële lampen in kleiner formaat die je aan kunt schaffen. Waar je ook naar op zoek bent: door het grote aanbod is er altijd wel een geschikte lamp te vinden.

Industriële lampen in de kinderkamer