Wistjij
Gezondheid

Ik heb donkere vlekken op mijn rug, hoe kom ik hier van af?

Ik heb donkere vlekken op mijn rug, hoe kom ik hier van af?

Wanneer je last hebt van donkere vlekken op je rug, dan ligt de oorzaak vaak bij het hebben van acne of wondjes. Deze kwaal komt vooral veel voor bij mensen met een donkere huidskleur. Waarom er bij wondjes of acne donkere vlekjes achterblijven is niet helemaal duidelijk. Gelukkig is er wel degelijk wat aan te doen.

 

Donkere vlekken behandelen met een effectieve crème

Enkele jaren terug kon men voor pigmentvlekken en ouderdomsvlekken alleen nog maar terecht bij parfumeries voor een pigmentvlekkencrème die eigenlijk helemaal niet zo heel goed hielp. Tegenwoordig zijn er merken die crèmes op de markt hebben gebracht die wel degelijk werken. Dergelijke crèmes zijn namelijk ontwikkeld om donkere vlekken minder zichtbaar te maken. Een goede crème is Skinlight creme, deze is speciaal samengesteld om donkere vlekken op het lichaam te bestrijden. De crème kan gebruikt worden voor de volgende huidkwalen:

 

  • pigmentvlekken

  • donkere vlekken ontstaan door acne of wondjes

  • donkere oksels en knieholtes

  • melasma

  • ouderdomsvlekken

  • sproeten, platte moedervlekken

 

Hoe werkt Skinlight en hoe snel boek je resultaat?

Skinlight breng je twee maal daags aan, vaak voor een periode van minimaal 4 weken tot max 8-9 weken. De crème breng je alleen op de donkere vlekjes aan. Meestal boek je na 4 weken licht resultaat, dit resultaat wordt steeds beter zichtbaar naarmate je de crème langer gebruikt met meestal een maximale duur van 8 weken.

 

Lees gebruikerservaringen op Bol.com, facebook of de webshop van Skin light zelf.

 

Ik heb donkere vlekken op mijn rug, hoe kom ik hier van af?