Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Het succes van de jeans short

Je kent ze vast wel, de jeans shorts. Die sinds een aantal jaren een waar fenomeen is geworden in het modebeeld. Mannen die pas een korte broek aantrekken als het zeer tropisch is, mogen echt gezien worden in de jeans short.

De jeans short kent zijn oorsprong bij het ontstaan van de denim die vroeger startte in de arbeidersindustrie. Met een onverwoestbaar karakter past het heel goed in het modebeeld van tegenwoordig.

In alle leeftijden kan er genoten worde van de jeans short want die is immers te verkrijgen voor kinderen, volwassenen, jongens, meisjes, dames en heren. Een echt uniek kledingstuk dus te noemen.

Zelfs voor mannen die afhankelijk zijn van grote maten herenkleding zijn er tegenwoordig jeans shorts opgenomen in de grote maten heren korte broeken collecties.

Jeans shorts in verschillende kleuren

Waar je een paar jaar terug alleen nog maar de blauwe denim jeans shorts zag, is de variatie inmiddels behoorlijk uitgebreid om zo nog meer aan de wensen te kunnen voldoen. Zo zijn er nu diverse wassings maar ook meerdere kleuren zoals bijvoorbeeld grijs en zwart.

Combineren met een jeans short

Een jeans short is ideaal om mee te combineren deze zomer. Ga je voor een minimale look, kies dan voor een effen basis shirt zoals bijvoorbeeld zwart of wit. Houd je van een iets nettere look, combineer dan met bijvoorbeeld een poloshirt. Deze zijn te verkrijgen in vele kleuren en door het kraagje heb je direct een stijlvoller uiterlijk. Voor de grotere mannen onder ons zijn er de laatste jaren ook veel meer combinatie mogelijkheden. Zo zijn de heren t-shirts in grote maat uitgevoerd in trendy kleuren en fraaie prints. Jouw jeans short stijl je af met een sportieve sneaker wat overigens voor iedereen kan. Of het nu gaat om kinderen of volwassenen.

https://www.bigmensfashion.nl/korte-broeken