Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Het goedkoop aanschaffen van babykleren

Er is net een klein wondertje ter wereld gekomen, een baby. Maar een baby kan enorm veel geld kosten. Het moet gekleed, gevoed verschoond worden en ga zo maar door. Vooral kleding kan een geldrovend item zijn, aangezien de baby ook in een hard tempo groeit en de kleding dus niet lang gebruikt kan worden en snel weer moet worden vervangen. Om je baby dan toch goedkoop in mooie, nieuwe babykleding z8 newborn te kunnen kleden zijn er een paar slimme tips die veel aanstaande of nieuwe ouders kunnen helpen met geld besparen. Zo kan elke baby weer leuk gekleed tegen een scherpe prijs de straat op.

Tweedehands kleding aanschaffen of ruilen

Zo kunnen ouders kijken op tweedehandssites, waar zij zelf hun amper gebruikte, oude babykleding kunnen verkopen en bijna nieuwe babykleding kunnen aanschaffen van andere ouders die met hetzelfde probleem kampen. Het is als het ware een soort ruilen, maar dan in een veel groter netwerk en het mooie ervan is dat er maar één keer geld uit hoeft te worden gegeven voor een leuke garderobe, die daarna telkens weer doorverkocht kan worden, waarna een grotere maat van het geld wat daarmee verdient is kan worden gekocht. Onderling ruilen met bekenden is natuurlijk ook nog een optie, en als je een ouder kent met een wat oudere baby of kind kan het ook voorkomen dat deze bereid is om wat oude kleding van haar of zijn kind af te staan. Via dit soort wegen kan babykleding goedkoop blijven en hoewel de kleding tweedehands  is, zal de kleding zo goed als nieuw zijn, door de snelle groei van baby’s. De kleding zal maar amper gedragen zijn, een efficiënte manier om aan baby kleren meisje of voor een jongen te komen dus.

Het organiseren van een babyshower

Een manier om al aan veel gewenste producten voor de baby te komen, voor de geboorte, is het organiseren van een babyshower. Hierbij kan je ook een lijst met wensen meesturen naar de genodigden met erg specifieke wensen, zoals een Name it winterjas jongen voor je toekomstige zoontje. Op die manier krijg je gratis de kleding die je maar wil van de gasten en kan er zelf worden bespaard op die producten. Een goede tip voor de mensen die dit willen doen is een grote hoeveelheid vrienden uitnodigen en een online wenslijst te maken waarin iedereen kan aangeven wat hij of zij geeft. Op deze manier kunnen dubbele cadeautjes vermeden worden en aangezien er veel gasten zijn uitgenodigd, zullen er ook veel gasten met een gewenst item voor de deur staan. Het nadeel hiervan is wel dat een babyshower natuurlijk ook weer geld kost en dat dat de uiteindelijke besparingen wat kan verminderen, maar een stukje taart en een kopje koffie of thee voor iedereen regelen zal in totaal toch goedkoper zijn dan alle gevraagde items zelf te moeten kopen. Zo kan je dus inspelen op het verplichtingen gevoel van vrienden en familie om aanstaande ouders wat te geven, om een hele hoop te besparen op welke producten je maar wil voor de kleine.