Wistjij
Image default
Alarmsysteem

Het gebruik van een Elektrische Lockpick Gun

Met een elektrische lockpick gun of lockpick pistol kunt u sloten openen zonder dat u enige voorkennis of ervaring nodig heeft. Let wel op dat het gebruik van een lockpick gun wel voortkomt uit de lockpick sport. Hierbij is een snelle openingstijd niet altijd een garantie. Misschien heb je niet veel oefening nodig om deze lockpick gun te gebruiken maar het kan wel enige tijd duren voordat het slot open gaat. Tevens geeft het ook niet de volledige garantie dat elk slot te openen is met deze lockpick tools.

 

Lockpickgun of Snapgun?

Een lockpicking gun wordt ook wel een snap gun genoemd en dankzij de functionaliteit kunnen alle pennen van een slot tegelijkertijd worden geopend. Het slot kan dan worden geopend met behulp van een klemsysteem. Een gratis, gedetailleerde beschrijving van de functie van de pistolen vindt u onder informatie over het Lockpickpistool.

Met de elektrische lockpick gun van KLOM kunt u snel en eenvoudig sloten openen. Om dit te doen, moet u het hulpstuk volledig in het slot steken. Druk vervolgens voldoende druk uit op de vergrendeling met behulp van een klemsysteem en bedien de hendel van het Lockpick-pistool herhaaldelijk. Als u het sluitpistool correct gebruikt, kunt u het slot binnen enkele minuten openen.

Lockpickguns zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. U kunt kiezen tussen handmatige en elektrische lockpick guns. Met elektrische lockpick guns kunt u sneller sloten openen en ze zijn over het algemeen gemakkelijker te gebruiken.