Wistjij
Zakelijk

Cloud training

Het volgen van een Cloud training is momenteel erg aan te raden voor de ICT’ers die merken dat zij de ontwikkelingen binnen de ICT-branche niet langer bij kunnen benen. Binnen de branche vindt er een duidelijke ontwikkeling plaats richting de Cloud technologie, het is dus belangrijk om daarvoor de juiste kennis in huis te hebben.

Cloud training volgen om baan te houden

Als ICT-bedrijf merken wij het belang van een Cloud training. We merken dat de traditionele systeembeheerders steeds vaker de boot missen, omdat zij de technische kennis missen op het gebied van Cloud technologie. Daar komt ook nog eens bij kijken dat de hedendaagse markt niet alleen vraagt om technische vaardigheden, maar ook sociale vaardigheden worden steeds belangrijker voor ICT’ers. Vandaar dat wij zien dat er momenteel veel werkloze ICT’ers zijn, die niet weten wat zij aan moeten met hun toekomst. Voor hen is het belangrijk dat zij aanhaken bij de ontwikkelingen die er plaatsvinden.

Van systeemdenken naar service denken

Naast de ontwikkeling naar Cloud technologie, is de ontwikkeling van systeemdenken naar service denken voor de ICT’ers ook erg belangrijk. In de Cloud training van Cloudbeheerder.it, wordt er aan beide ontwikkelingen veel aandacht besteed. Dit houdt in dat er op technisch gebied veel kennis wordt bijgebracht om de ontwikkelingen binnen de Cloud computing te kunnen bijbenen. Daarnaast wordt er ook aan de sociale vaardigheden gewerkt, zodat ICT’ers beter kunnen voldoen aan de verwachtingen die bedrijven tegenwoordig stellen.

UWV

Om een Cloud training helemaal zelf te financieren als werkloze ICT’er is niet realistisch, maar het UWV kan daarbij helpen. Met een opleidingsvoucher van het UWV kunt u een groot deel van de kosten dekken en het andere deel hoeft u pas terug te betalen wanneer u een baan heeft gevonden. Dit opleidingstraject is inmiddels al een tijdje gaande en daadwerkelijk 80% van de deelnemers weet hiermee een baan te vinden.

 

Cloud training