Wistjij
Image default
Vakantie

Glamping in Frankrijk

Vroeger gingen we massaal kamperen in Frankrijk. Maar toen wisten we niet beter. Vakantie vieren, betekende slecht slapen op een ongemakkelijk luchtbed. Maar tegenwoordig weten we wel degelijk dat er meer op aarde is dan dat. Glamping, dat is hoe kamperen altijd bedoeld was!

Vakantieland Frankrijk staat om veel dingen bekend. Natuurlijk is er de rijke wijntraditie. Maar de glooiende landschappen, de ruige bergen en de onvoorstelbare vergezichten dragen ook bij aan het vakantiegevoel. Voeg daar nog eens de bourgondische levensstijl aan toe en het is helemaal niet gek dat Nederlanders zich zo thuis voelen in dit prachtige land.

De populariteit van Frankrijk heeft echter ook een keerzijde: veel vakantieplekken en accommodaties veranderen in de zomermaanden tot een Nederlandse kolonie. Op sommige campings staan de sta-caravans zowat zij-aan-zij.

Als jij een ander idee hebt van vakantie dan een verblijf op een klinische camping waar iedereen eigenlijk hetzelfde is als je thuis in je eigen straat gewend bent, dan moet je echt eens nadenken over glamping in Frankrijk.

Glamping biedt je namelijk een avontuurlijke vakantiebeleving, zonder dat je hoeft af te zien. Als je kiest voor een van de glamping mogelijkheden in Frankrijk, kies je voor een verblijf in een luxe tent of lodge op één van de betere campings in Frankrijk. Deze luxe verblijven zijn van alle gemakken voorzien. Een eenvoudig keukentje en echte bedden zijn standaard, maar sommige van de glamping accommodaties in Frankrijk zijn nog luxer dan je thuis gewend bent! Bij glamping verblijf je tegelijkertijd in een luxe suite, terwijl je jezelf wél gewoon in de buitenlucht waant.

Als glampeerder kun je bovendien gebruik maken van alle voorzieningen, zoals het zwembad, de bar en (voor de kinderen) de kidsclub.

Wil jij ook kamperen op een manier die past bij wat je van het leven verwacht? Kijk dan naar de verschillende glamping opties die in Frankrijk aangeboden worden. Je vindt deze op www.glampings.nl, waar je ook heel gemakkelijk jouw vakantie kunt boeken.

https://glampings.nl/