Wistjij
Image default
Vakantie

Een luxe vakantie met kinderen, kan dat?

“Als de kinderen het leuk hebben, hebben de ouders ook vakantie”. Die uitspraak ken je, dat kan niet anders. En het is waar, een vakantie wordt een stuk fijner als de kinderen zich overdag kunnen vermaken. Maar wees eens eerlijk, heb je het echt leuk alleen omdat de kinderen niet jengelen? Of ben je vooral blij dat je even rust hebt?

Toch is het prima mogelijk om een vakantie te vieren waarbij je nog echt kunt genieten. Glamping biedt je het beste van twee werelden. Je verblijft in een luxe tent, op één van de betere campings in Europa. Voor de kinderen is dit de echte kampeer-ervaring. Ze kunnen eindeloos spelen, razen en rennen en ook het animatieteam staat klaar om ze uren en uren bezig te houden. Maar in tegenstelling tot het ouderwetse kamperen hoef je bij glamping niet in te leveren op comfort.

De tijd van een (lek) luchtbed op de grond, wankele campingstoeltjes en kant-en-klaarmaaltijden die je op een een-pits-CampingGaz-stelletje moet bereiden is al tijden voorbij. Bij Glamping is je tent niet alleen ruim, maar ook nog eens van alle gemakken voorzien. Denk aan echte bedden, meubilair en een eenvoudige, maar complete, keuken. En hij staat nog klaar bij aankomst ook. Eigenlijk is het gewoon een compleet vakantiehuisje. Maar dan van stof (en een stuk goedkoper).

Het is niet nodig om een urenlange autorit te maken. Want zelfs als ze zichzelf op de achterbank bezig houden met de iPad, is een ritje naar Zuid-Frankrijk een hele uitdaging. Glamping met kinderen is in Nederland mogelijk op een groot aantal kindvriendelijke campings. Alle essentials voor glamping met kinderen zijn aanwezig: een zwembad en speeltuin, lekker veel ruimte, een kids club en natuurlijk een plek waar je met zijn allen frietjes kunt eten.

Als je kiest voor glamping met kinderen, wil je nooit meer anders. Kijk maar eens op glampings.com voor de mogelijkheden. Heb je de smaak te pakken? Boek dan direct, zodat je deze zomer lekker samen kunt gaan genieten van een glamping-vakantie met het hele gezin.

https://www.glampings.com/