Wistjij
Image default
Dienstverlening

Erkende mediator in Gouda

Op zoek naar een erkende mediator in Gouda? Maak kennis met Mediation Brooklyn Bridge. Deze mediator zorgt ervoor dat onenigheid een stuk gemakkelijker opgelost wordt. Misschien zit u wel midden in een scheiding en ziet het er niet naar uit dat jullie het eens worden, of is er iets voorgevallen tussen werkgever en werknemer?

Ik ben tijdens een conflict met mijn werkgever goed verder geholpen door deze mediator. Gabriëlle Gijsberts van Mediation Brooklyn Bridge biedt scheidingsmediation en arbeidsmediation aan. Dankzij de hulp van deze mediator gingen we op een efficiënte wijze van conflict naar oplossing en was samenwerken weer mogelijk.

Arbeidsconflict

Ik was het er niet over eens dat ik geen promotie kreeg, maar een andere collega de functie kreeg die ik voor ogen had. Het lukte helaas niet om er samen uit te komen, daarom waren we op zoek naar een onafhankelijke partij voor Arbeidsmediation. Ik had het idee dat mijn werkgever niet begreep waarom ik hier mee zat, ik kom maar niet tot hem doordringen.

Het leek me logisch dat ik promotie kreeg, aangezien ik langer werkzaam ben bij dit bedrijf dan die andere collega. Doordat ik geen promotie kreeg, heb ik het gevoel dat hij geen vertrouwen in me heeft en hij meer van mij had verwacht. Daardoor trok ik de kwaliteit van al mijn werkzaamheden in twijfel.

Voor beide partijen

Het is bij een mediator uiteraard heel erg belangrijk dat de mediator de belangen van beide partijen behartigt. Deze mediator in Gouda neemt te allen tijde een centrale positie in. Deze professional kiest geen kant en is te allen tijde compleet onafhankelijk. Dit vonden mijn werkgever en ik gedurende het traject een heel fijn idee.

Er werd goed naar onze wensen en belangen geluisterd, om te proberen een middenweg te vinden. Alleen op die manier kan een impasse doorbroken worden en konden onze banden hersteld worden.

Conflict oplossen

Mijn werkgever en ik zijn heel erg tevreden met de uitkomst van de mediation. We kunnen weer prettig met elkaar samenwerken, zoals we konden voordat dit conflict ontstond. We wilden beide niets liever dan onze verstandhouding verbeteren, zodat de werksfeer op kantoor niet langer onder ons conflict leidt.

We zouden het immers heel erg vervelend vinden als collega’s ook last hadden van ons conflict. Gelukkig is het conflict nu opgelost. Mijn werkgever begrijpt waarom ik het oneerlijk vond en hem wantrouwde.

Flexibele mediator

Deze mediator is werkzaam in Gouda, maar is daarnaast ook werkzaam in andere steden in deze omgeving. Denk hierbij aan steden als Breukelen, Maarssen, Houten, Utrecht, Amersfoort en Vinkeveen. Het maakt deze mediator echter helemaal niet uit waar u woont: ook wanneer u haar hulp in een andere stad nodig heeft bemiddelt ze met veel plezier, deskundigheid, expertise en professionaliteit.

Ook op zoek naar een mediator?

Bent u ook op zoek naar een mediator, bijvoorbeeld voor een conflict op werkgebied? Doordat deze mediator geschikt is in arbeidsmediation, weet ze als de beste hoe ze in iedere situatie zo goed mogelijk bemiddelt. Neem dus gerust eens een kijkje op de website of neem contact op voor het maken van een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan komt ze bij u thuis of ze komt langs op kantoor.

Straatweg 103 3621BK Breukelen Nederland

Erkende mediator in Gouda