Wistjij
Image default
Bedrijven

Een langgekoesterde wens

Voor veel mensen is het een langgekoesterde wens: een roadtrip maken. Heerlijk vrij en onbezorgd met je camper, auto of oldtimer op stap.
Het kan een onbereikbare droom lijken, maar dat hoeft niet. In deze blog geven we je een aantal tips voor je langgekoesterde wens. En we vertellen je meer over vintageroadtrips.nl, waar je de leukste vervoermiddelen kan huren om mee op roadtrip te gaan.

Tips voor een onvergetelijke roadtrip

  • Zorg dat je vantevoren de route bepaald en kies daar het juiste vervoermiddel bij. Voor goed begaanbare wegen heb je iets anders nodig dan wanneer je over slecht verharde wegen gaat.
  • Zorg voor een beetje basiskennis over auto’s. Niet overal is er pechhulp voor handen en dan is het handig als je jezelf kan redden. Zorg ook voor extra benzine en genoeg reserve onderdelen.
  • Zoek vantevoren goed uit welke documenten je nodig hebt op je roadtrip.
  • Hou je roadtrip avontuurlijk en neem ook genoeg tijd voor leuke tussenstops.
  • Bij een huurauto is het goedkoper om je eigen navigatie te gebruiken. Een handige app hiervoor is Maps.me, waar je offline mee kan navigeren.
  • Bij het navigeren met de telefoon: zorg voor een houdertje op je dashboard. Zo rij je veilig. Zorg ook voor een powerbank, zodat je je telefoon ook eenvoudig weer op kan laden.
  • Als je ‘off road’ gaat, neem dan genoegd eten en drinken mee.

Vintageroadtrips.nl

Je kan bij ons allerlei oldtimers huren om een fijne roadtrip te maken. Ga bijvoorbeeld lekker toeren in een ouderwetse Volkswagen bus of een lelijk eendje. Je kan bij ons dagtrips boeken, maar je kan ook meerdere dagen op pad. Wat jij wilt.
Vintageroadtrips.nl heeft een vestiging zowel een vestiging in Zuid Frankrijk als in Nederland. Kijk voor meer informatie op onze website en maak je langgekoesterde wens waar.