Wistjij
Image default
Bedrijven

Een dagje een VW Kever Cabrio huren!

Hou jij ook zo van die oldtimers en droom je ervan om er ooit zelf één te hebben? Wist jij dat je ze ook kunt huren, voor een dagje of voor een paar dagen? Het ligt dus binnen handbereik, die road trip in bijvoorbeeld een Kever Cabrio! Zie je jezelf al rijden, samen met je partner? De soft-top neergeklapt, zon op je gezicht, haren in de wind? Heerlijk! Je voelt je de koning te rijk.

Heb je trouwplannen en is je partner gek op de ouderwetse Kever met zijn ronde vormen? Huur dan de Kever Cabriolet op je trouwdag! Of misschien wil je jouw partner verrassen met een origineel uitje en huur je deze wagen om de bloesemtocht te maken in de Betuwe. Picknickmandje mee en je kan heerlijk onder de geurige bloesembomen relaxen met wat lekkere hapjes en drankjes. Ter afsluiting doe je nog een terrasje bij één van de vele pittoreske restaurantjes die de Betuwe rijk is. Vergeet vooral niet om foto’s te maken van deze memorabele dag samen!

Zoek je nog een idee voor een promotie actie van je werk? Met deze oldtimer val je zeker op! Wat ook een origineel idee is, is om met een stel vrienden of met je gezin een autopuzzeltocht te gaan doen. En dan helemaal in stijl in een vrolijke lichtblauwe VW Kever Cabrio. Voor een paar euro heb je al een route met vragen en aanknopingspunten. Dat is weer eens wat anders! Samen zoek je naar antwoorden en zo ontdek je wellicht nieuwe aspecten in elkaar!

Ben jij een echte kenner? Wist jij dat Ferdinand Porsche beweerde de originele ontwerper te zijn van de Kever? Een kleine honderd jaar geleden gaf Adolf Hitler opdracht om een auto te ontwerpen die voor iedereen bereikbaar zou zijn, ‘een auto voor het volk’. Net voor de Tweede Wereldoorlog verscheen het eerste exemplaar. De Kever werd met zijn karakteristieke vormen één van de bekendste modellen ooit. Wat echter niet veel mensen weten, is dat de originele ontwerper de Hongaarse jood Josef Ganz was. Hij noemde zijn ontwerp de ‘Maikäfer’. Dat een jood deze populaire auto had ontworpen, kon natuurlijk niet, daarom werd Porsche naar voren geschoven. Ganz vluchtte op tijd naar Zwitserland en streed zijn leven lang voor erkenning van zijn ontwerp. Hij stierf als arme man in 1967 in Australië. Zijn levensverhaal is verfilmd in ‘Het ware verhaal van de Kever’.

Een interessant weetje om te delen als je de VW Kever Cabrio een dagje huurt en je er met jouw vrienden of geliefde mee rondrijdt! Wanneer ga jij een Kever huren?