Wistjij
Image default
Bedrijven

Een gezichtsbehandeling: maar welke?

Een gezichtsbehandeling kan wonderen doen, zowel voor je huid als voor je gesteldheid. Je pakt wat tijd voor jezelf, je ontspant én je verbetert je huid, waardoor je er beter uit ziet. Daarom is een facial Rotterdam altijd een aanrader. Maar welke behandelingen zijn er en wat zijn de verschillen?

Basisbehandeling

Met een basisbehandeling wordt de huid gereinigd en gescrubd, zodat onzuiverheden verwijderd worden. Daarna volgt een heerlijke gezichtsmassage, waardoor je spieren in je gezicht ontspannen. Hierna kan je lekker ontspannen blijven liggen terwijl een gezichtsmasker inwerkt op je huid. De facial Rotterdam wordt afgesloten met een crème die is afgestemd op jouw huidtype. Deze basisbehandeling is ideaal als je huid geen hoge eisen stelt en kan je regelmatig nemen.

Uitgebreide behandeling

Wanneer je huid wat meer nodig heeft, kan je kiezen voor een uitgebreide behandeling. Hier wordt met verschillende technieken gewerkt, afhankelijk van je huidtype. Met ozon damp worden bijvoorbeeld de poriën geopend waardoor je huid beter gezuiverd kan worden. Met ultrasone geluidsgolven kunnen de oppervlakkige huidlagen verwijderd worden, waardoor verjonging van de huid wordt gestimuleerd. Er kan zelfs gewerkt worden met elektrische stroom, dat een bacteriedodend effect heeft.

Collageen anti-aging

De meeste mensen staan niet te springen van blijdschap als ze zien dat ze rimpels krijgen. Wanneer je last hebt van rimpels of lijntjes in het gezicht, kan je kiezen voor een collageen anti-aging facial Rotterdam. De behandeling stimuleert de aanmaak van stoffen als collageen en elastine. Hierdoor wordt je huid steviger en zullen rimpels en lijntjes verzacht worden. Ze zullen dus minder zichtbaar zijn.