Wistjij
Image default
Eten en drinken

Echt genieten? Doe een High Tea of High Wine

Echt genieten? Doe een High Tea of High Wine

Wil jij wat leuks plannen met vriendinnen of vrienden? Ga dan lekker thee lurken of borrelen met wijntjes. Een High Tea of een High Wine is al een hele beleving op zich. Het is super gezellig omdat je het eigenlijk altijd samen doet, of dit nu met zijn tweeën is of met een groep. Met de High Tea geniet je van lekkere zoete en hartige hapjes en met de High Wine vooral hartige en warme hapjes. Welke gaan jullie binnenkort doen?

Een lekkere High Tea

De High Tea wordt in Nederland steeds populairder. Het is namelijk hét moment om samen met vriendinnen, vrienden, collega’s of familie eens echt te genieten. Samen proeven jullie zoete hartige hapjes in combinatie met liters thee. Een High Tea doe je vaak tussen 14:00 en 17:00. Omdat de High Tea bestaat uit veel verschillende hapjes is uitgebreid lunchen niet nodig. Het verschil met de lunch is dat een High Tea een feestelijk karakter heeft en bestaat uit verschillende kleine hapjes. Om die reden is het super leuk om te doen voor een vrijgezellendag, jubilea, verjaardag, trouwdag of wanneer je iets anders te vieren hebt. Er bestaan tegenwoordig zelfs kids High Tea’s, dus kinderen kunnen ook gezellig mee! 

Borrelen met de High Wine

Zijn jullie meer van het wijnen? Gelukkig is er ook een wijn variant! Hoewel het nog niet een heel bekend begrip is in Nederland zie je het wel steeds meer. De High Wine is het zusje van de High Tea. De thee wordt vervangen door lekkere wijntjes en de zoete hapjes naar hartige en warme hapjes. Een High Wine moet je niet verwarren met een wijnproeverij. Het gaat bij een High Wine namelijk meer om de wijn in combinatie met verschillende hapjes en smaken. Het verschilt per High Wine locatie hoeveel soorten wijn je krijgt. Soms is het een wijn per drie rondes en soms een fles voor alle rondes. 

Verschillende hapjes

Een High Tea bestaat uit verschillende zoete en hartige hapjes. Bij zoete hapjes kan je denken aan mini brownies, taartjes, cupcakes en muffins. Ook zie je steeds vaker de macarons en shortbreads op de etagere staan. Ook hoort bij een High Tea natuurlijk een scone met clotted cream en jam. Naast die zoete hapjes worden er ook hartige hapjes geserveerd. Hierbij kan je denken aan sandwiches, quiche en bladerdeeghapjes. Soms wordt er ook een klein soepje geserveerd. De High Wine heeft in principe geen zoete hapjes maar wel veel hartige en warme hapjes. Bij een High Wine kan je denken aan kaasplankjes, charcuterie, nootjes, brood met dips en olijven. Genoeg lekkernijen om dus heerlijk van te genieten. Het voordeel is dat je zelf een High Tea of High Wine locatie uitkiest die bij jouw smaak past. Zo heb je altijd de hapjes die jij lekker vindt. 

Geef het cadeau

Een echt origineel cadeau geven? Geef dan een High Tea of High Wine cadeaubon! 

De ontvanger heeft zelf de keuze welke locatie hij of zij kiest. Er is keuze uit knusse brasseries, gezellige cafés en hippe restaurants. De High Tea cadeaubon kan worden ingewisseld bij tientallen geselecteerde locaties, in iedere stad zijn er wel een aantal te vinden. Geef deze onvergetelijke ervaring en geniet samen van heerlijke hapjes en drankjes. Wil je jouw cadeau helemaal afmaken? Bestel er dan nog een doos lekkere Milka chocolade bij. De High cadeaubon kan je fysiek ontvangen per post of direct in je mailbox krijgen. Ideaal als je last minute een fantastisch cadeau wil geven.