Wistjij
Image default
Eten en drinken

Luxe broodjes thuis bezorgen

Luxe broodjes thuis bezorgen

Wil jij luxe broodjes bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan! Bestel luxe broodjes voor je verjaardag of andere feestelijke gelegenheid, thuis of op je werk. Het fijne is dat je zelf niet aan de slag hoeft met het maken van verschillende broodjes. Alle broodjes worden dagvers voor je bereid. Je hebt keuze uit een breed assortiment, zo is er voor iedereen wel een lekkere keuze. Luxe broodjes bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest! 

Luxe broodjes

Wil jij jezelf en andere eens trakteren op luxe broodjes? Dan biedt Broodje.nl een breed assortiment. Maar wat zijn nu eigenlijk luxe broodjes? Dit zijn broodjes die je in het dagelijks leven niet iedere dag eet. Het beleg is vaak wat exclusiever. Bij luxe beleg kan je denken aan carpaccio, zalm, mexicaanse kip, tonijn, gezond en filet american. Je kan zelf een mix samenstellen van deze luxe broodjes of je kan kiezen voor een luxe groepslunch. De groepslunch luxe bevat al dat lekkere luxe beleg inclusief een broodje vegan met hummus, gegrilde groente en walnoten. Wie ga jij verrassen met heerlijke luxe broodjes?

Gezonde salades

Wil jij naast luxe broodjes ook genieten van een heerlijke gezonde salade? Kies dan een van de lekkere salades om te bestellen. Een salade kan je delen met iemand anders of helemaal zelf opeten. Ga je voor een salade met zalm, tonijn of misschien wel carpaccio of kip? Een salade is niet alleen super lekker maar ook nog eens gezond. In sla zitten namelijk veel vitamine en je zit er lekker lang door vol. Zo heb je minder behoefte om tussendoor te snacken. 

Trakteren

Naast al die lekkere luxe broodjes en salades kan je ook lekkernijen erbij bestellen. Ga je in de middag lekker een bakje koffie of thee drinken met een vriend of vriendin? Daar hoort natuurlijk wat lekkers bij. Je hebt keuze uit heerlijke muffins, donuts, gebakjes en koeken. Ben je jarig geweest of heb je iets anders te vieren en wil je dit graag delen met vrienden, familie of collega’s? Bestel dan makkelijk en snel een traktatiebox. In totaal kan je kiezen uit vier verschillende traktatieboxen. Je hebt de traktatiemix met muffins en donuts, een mix van bakkerslekkernijen, een mix van zoete lekkernijen en een mix van warme hapjes. Kant en klaar, makkelijk en snel bij jou bezorgd. 

Lokale cateraar

Heerlijke luxe broodjes, gezonde salades of lekkere traktaties bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Kies de locatie en de producten die je wil laten bezorgen op het tijdstip dat jou het beste uit komt. Wist je dat de lunch zelfs al binnen één uur na bestellen bij jou op tafel kan staan? Samen met lokale cateraars zorgt Broodje.nl dat jouw lekkere gezonde lunch snel en verzorgd bezorgd wordt. Bestel je zakelijk? Dan kan je ook op rekening betalen. Bekijk lekkere broodjes in Papendrecht of kies een andere stad.