Wistjij
Image default
Eten en drinken

Diverse pistache smaken en ontdek witte amandelen

Bij horecanoten werken we dagelijks met onze zeer fijne en brede assortiment noten, zaden en pitten. Naast dat deze voedingsproducten individueel ingezet kunnen worden zijn er ook bijzondere samensmeltingen mogelijk. De meeste klanten van ons assortiment zijn werkzaam in de hotels, restaurants en diverse café eigenaren. Noten, zaden en pitten zijn zoals zichtbaar toepasselijk in vele sectoren. Zo ook de kaasboeren. U weet zelf wel hoe lekker een handje noten bij een heerlijke kaas is. Wellicht bent u een wijnboer? Ook dan kunt u voordelig onze noten, pitten en zaden bij ons inkopen.  Bestel eens uw eerste noten, of neem gerust contact met ons op.

Prachtige pistache

De pistache is een bekende noot. Velen vinden de pistache heerlijk en genieten vaak van de noot als snack tussendoor of als smaakvolle snack bij de borrel op de borrelplank. Maar ook velen weten dat de pistache ook verwerkt wordt in vele voeding. Een voorbeeld hiervan is pistache ijs. De lichtgroene kleur is zichtbaar afkomstig van de pistache en de rijke notensmaak komt terug in het heerlijke koele ijs. Een heerlijke koele snack voor bij de borrel of gewoon als pistache genieter! Daarbij worden de pistachenoten veel verwerkt in vele bakkerijen. Ontdek bijvoorbeeld de pistache cakes e taarten waarin de notige smaak nog beter tot zijn recht komt. Ook hier zijn de baksels goed te herkennen aan de lichtgroene kleur.

Witte amandelen het nieuwe goud

Naast de pistachenoten willen we eens de witte amandelen aan het licht houden. Wat kun je allemaal met witte amandelen? Allereerst kun je natuurlijk de witte amandelen direct nuttigen. Een heerlijke zachte smaak is passend in zowel de noten mix als direct te nuttigen in het ontbijt, de lunch of het diner. Daarbij worden witte amandelen vaak verwerkt in de bakkerij. Van de witte amandelen kun je gerust een heerlijke taartbodem maken en de witte amandelen als versiering op de taart gebruiken. Zo zie je maar weer hoe veelzijdig de witte amandelen kunnen zijn.

https://www.horecanoten.nl/