Wistjij
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf maakt een phishingtest voor uw organisatie

ConanDoyle maakt een unieke phishingtest voor iedere organisatie die wilt testen hoe goed zij zichzelf beveiligen tegen hackers. Bedrijven zijn steeds vaker doelwit van cyberaanvallen van buitenaf doordat zij veel informatie opslaan. Door een gesimuleerde test kan dit bedrijf uit Wateringen achterhalen hoe goed uw organisatie beschermd is en hoe bewust uw medewerkers zijn over phishingmails.

Zorg voor een betere beveiliging met een phishingtest

Een phishingtest is een van de makkelijkste manieren om uw beveiligingssystemen te controleren. De specialisten van ConanDoyle vertellen u graag hoe u uw organisatie het beste kunt beveiligen tegen hackers. Door uw organisatie te testen maakt u niet alleen uw beveiligingssystemen beter, u stimuleert ook uw medewerkers om meer alert te zijn op rare e-mails. Hackers vinden iedere dag weer nieuwe manieren waarop zij uw organisatie van buitenaf kunnen aanvallen. Eenmaal binnen is het te laat en kunnen zij bij gevoelige informatie. Het gevaar hiervan is dat hackers zich gaan voordoen als uw bedrijf om andere mensen op te lichten. Dit noemen ze ook wel identiteitsfraude. Uiteindelijk heeft het negatieve invloed op uw organisatie en het vertrouwen dat u heeft opgebouwd met uw klanten. Om al deze ellende te voorkomen raadt deze specialist aan om regelmatig een phishingtest uit te laten voeren. Dit is de manier waarop dit specialistische bedrijf een complete oplossing biedt. Zij plaatsen volledige systemen en zorgen dat deze regelmatig gecontroleerd worden en voegen extra elementen toe waar nodig is.

Geef hackers geen kans!

Wist u dat u naast een phishingtest ook zelf kunt bijdragen aan het verbeteren van de beveiliging? Door een aantal simpele dingen te introduceren binnen uw bedrijf verkleint u de kans dat hackers succesvol uw bedrijf kunnen binnendringen. U kunt dit doen door regelmatig uw wachtwoord te wijzigen, gebruik te maken van een virusscanner en geregeld back-ups te maken. Ga samen met dit bedrijf uit Wateringen aan de slag door uw organisatie te beveiligen tegen hackers.