Wistjij
Bedrijven

Diepvriesopslag en transport is een vak apart

Iedereen die met transport te maken heeft, weet dat kennis van zaken hierbij een belangrijke rol speelt. Tenslotte wilt u dat er zorgvuldig met uw goederen wordt omgegaan. Zeker wat diepvriesopslag of diepvriestransport betreft, vraagt dit om deskundigheid. Gelukkig hebben wij bij de Frigo Group deze kennis in huis en in combinatie met onze volledig geïntegreerde systemen brengen wij de klant, het kantoor en de diepvrieshuizen bij elkaar. Hierdoor weet u precies wat er met uw lading gebeurt en kunt u het transport en opslagproces volgen. In ons diepvries magazijn komt u een uitgebreid assortiment levensmiddelen tegen.

Een ijzersterk team zorgt dat de opslag van deze goederen soepel en veilig verloopt. Iedereen is zich ervan bewust dat er met de  levensmiddelen zorgvuldig moet worden omgegaan. De ruime ervaring van ons deskundige team, zorgt dat we precies weten waar we op moeten letten om fouten te voorkomen. Dit is voor onze klanten een geruststellend idee. Zij kunnen ook zelf een oogje in het zeil houden. De goederenstroom is tot op de doos te volgen via een persoonlijke klantlogin.

Uw partner voor diepvries distributie

Als logistieke partner voor uw diepvriesproducten, bent u bij ons ook voor uw diepvries distributie aan het juiste adres. Wij zorgen dat de producten op het juiste moment op de juiste plaats worden afgeleverd. Dit kan vanaf uw eigen locatie zijn of vanuit onze diepvrieshuizen. Via ons crossdock-centrum kunnen ze op een eenvoudige manier gedistribueerd worden. Natuurlijk werken wij met materieel wat voldoet aan de laatste normen en verplichtingen op het gebied van milieu en veiligheid, daarnaast is de Frigo Group ISO 22000- en HACCP-gecertificeerd. Onze koel/vries units zijn van hoogstaande kwaliteit en voorzien van registratie apparatuur. Hiermee worden de eisen voor de veiligheid van het voedsel streng nageleefd. Wij geven dan ook een 100% garantie voor een gesloten koelketen. Ook onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in het vervoeren van diepvries producten. Tenslotte is diepvriesopslag én diepvriestransport een vak apart.

Diepvriesopslag en transport is een vak apart