Wistjij
Image default
Afvalverwerking

De voordelen van een container huren op een rij!

Ga jij binnenkort verbouwen of klussen? Dan komt hier altijd veel afval bij kijken en dan is het slim om een container te huren bij Renewi. Zo kun jij het afval snel en makkelijk weggooien en zit je niet met overvolle containers van jezelf. Er zitten heel wat voordelen aan het huren van een afvalcontainer en die zetten wij in dit artikel voor je op een rij! Lees dus zeker even verder als je meer wilt weten. 

Goede levering en ophaalservice!

Sommige mensen denken dat een afvalcontainer huren veel gedoe en geregel is, maar dit is niet altijd het geval. De afvalcontainers van Renewi worden bezorgd en opgehaald en dat is fijn. Zo heb jij een stuk minder omkijken naar de afvalcontainer. Wanneer de afvalcontainer vol is, halen we heb op. 

Je bespaart tijd

Verbouwen kost veel tijd en je krijgt vaak te maken met wat tegenslagen hier en daar. Het is daarom van belang dat je de tijd die je hebt bij de verbouwing zo efficiënt mogelijk indeelt. Je wilt bijvoorbeeld niet veel te lang bezig zijn met het opruimen en wegbrengen van al het afval en je wilt het liefst dat dit zo snel mogelijk kan. Elke keer je auto en aanhangwagen volladen met afval en op en neer rijden naar de milieustraat is dan geen optie. Wanneer je kiest voor een afvalcontainer van Renewi ben je meteen van dit probleem af en bespaar je ontzettend veel tijd. Heel fijn dus!

Je bespaart ruimte

Wanneer je gaat klussen of verbouwen komt er dus erg veel sloopafval vrij. Buiten sloopafval heb je ook te maken met puinafval en grofvuil. Al deze soorten afval nemen plek in beslag in de woning of in de tuin. In een afvalcontainer kun je veel afval kwijt zonder je daar zorgen over te maken. Wist je dat je een afvalcontainer mag vullen tot twintig centimeter boven de rand? Dat is aardig wat en zo’n afvalcontainer zit dus ook echt niet zomaar vol. Hier moet je aardig je best voor doen!