Wistjij
Image default
Bedrijven

De perfecte Tennissnaren

Het is zeer belangrijk dat u beschikt over de perfecte tennissnaren om de beste prestaties op te leveren. KCtennis heeft een gespecialiseerde en uitgebreide keuze aan tennissnaren voor u geselecteerd. Deze snaren zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar ook erg goed geprijsd. Ook zijn er snarenpakketen samengesteld van de merken Novomatch, RAB, Polyfibre, Weiss Cannon en Sportastic.

Er zijn verschillende soorten tennissnaren, maar er wordt een onderscheidt gemaakt in twee verschillende types. Dit zijn de darmsnaren en de synthetische tennissnaren. Onder synthetische snaren vallen de snaren gemaakt van nylon, de multifilament snaren, snaren van polyester en de snaren van titanium.

Wanneer u een beginnende tennisser bent is het belangrijk om te weten welk materiaal u moet gebruiken voor het bereiken van de beste prestaties. Daarom leggen wij dit even kort uit. De snaren gemaakt van darm materiaal zijn geschikt voor de wedstrijdspeler, omdat het erg comfortabel speelt. De nylon snaren zijn voor de alternatieve clubspeler of de recreant. Polyester snaren zijn uniek vanwege de lange levensduur en de sterkte van het materiaal, wat geschikt is voor de wedstrijdspeler. De snaren gemaakt van Multifilament zijn voor alle spelers beschikbaar vanwege het comfortabele spel wat er mee gespeeld kan worden. En de titanium snaren zijn gebaseerd op de snaren van multifilament en nylon, maar zijn beter geschikt tegen vormen van slijtage en UV-straling.

Om een keuze te maken voor de juiste tennissnaar kan er worden gekozen voor verschillende soorten diktes in snaren. Het is van groot belang om de juiste dikte te kiezen, die geschikt is bij jouw speltype en jouw soort tennisracket. Er wordt een onderscheidt gemaakt in drie soorten diktes van de snaren. Dit zijn de dunnere snaren, medium snaren en dikke snaren.

De afmetingen van de dunnere snaren maken het mogelijk om met de hoogste balversnellingen met minder duurzaamheid te spelen. Om het beste balans in balversnelling, duurzaamheid en balgevoel te halen kan je het beste voor de medium snaren kiezen. Voor de extreme duurzaamheid zijn de dikkere snaren het beste geschikt. U kunt het best bij KCtennis uw tennisracket kopen of u klikt op tennisschoenen heren, voor de beste schoenen.

De perfecte Tennissnaren