Wistjij
Image default
Bedrijven

De IP-camera voor u

Het is een genot voor iedereen die binnen en buiten het huis een beveiligingscamera wilt hebben. De IP-camera is een nieuwkomer op de markt en heeft meerdere unique selling points. Voorbeelden hiervan zijn dat de camera beveiligd is met een harnas waardoor hij zowel binnen als buiten kan hangen. Buiten tussen de bossen kunt u prima een camera hangen van de camerawebshop. Met deze camera kunt u alle indringers zien en er wordt gelijk een melding gemaakt speciaal voor u.

Op de beelden die de IP-camera maakt kunt u haarscherp zien wat er binnen en buiten u huis gebeurd. Alle beelden worden ook opgenomen op de SD kaart of harde schijf van uw computer. Zo kunt u alles gemakkelijk terug zetten op welk apparaat u maar wilt.

Er zijn verschillende bijbehorende systemen beschikbaar bij de camera. Deze systemen bevatten unieke software functies. Voorbeelden hiervan zijn de detectie-software. Deze detectie software onderscheidt mensen, dieren en apparaten. Dit maakt het voor u mogelijk om een duidelijk en overzichtelijke beeld te hebben van de omstandigheden waar u zich in bevindt.

Als u de beelden van de  IP camera terug kijkt, kunt u via de speaker te horen krijgen wat er is gezegd buiten en binnen. Hierdoor kan u naast het beeldmateriaal ook geluidsmateriaal beluisteren. Daarnaast maakt deze software het ook mogelijk voor u en ieder ander om te communiceren met de mensen die buiten staan bij de camera. Dit kunt u gewoon vanaf binnen regelen. Dit is dus ook ideaal wanneer u beschikt over een grote tuin en u wilt iemand binnen laten of juist niet.

De online camera shop heeft erg veel artikelen voor u klaar liggen. Deze artikelen variëren van camera sets waar bij u meerdere IP camera’s heeft tot een enkele IP camera. Kortom, u kunt van alles bestellen bij de online camera shop. Zij hebben alles op het gebied van camera’s voor u en uw vrienden, familie of kennissen. 

De IP-camera voor u