Wistjij
Image default
Woning en Tuin

Van verzekeraar tot groene daken

Misschien heeft u het al gehoord: tegenwoordig kunt u ook groene daken afnemen bij Interpolis! Het lijkt misschien gek dat een verzekeraar ook inzet op groene daken, maar eigenlijk is dat heel logisch. Als groene daken namelijk verkeerd worden gelegd, bijvoorbeeld omdat iemand het zelf doet zonder zich in de instructies te verdiepen, kan dat zorgen voor schade aan het onderliggende dak. Doordat Interpolis nu zelf de inspectie van het dak en de aanleg kan overzien, voorkomen ze deze schade en hoeven ze dus later ook geen kosten voor reparatie te vergoeden.

 

Voordelen groene daken Interpolis

Bij NatureGreen bieden we informatie subsidie sedumdak . Zo worden de daken namelijk nog bekender in Nederland! Hoe meer mensen met de daken in aanraking komen, hoe meer groene daken er worden gelegd. Dat is goed nieuws voor de biodiversiteit, de klimaatbestendigheid en de luchtkwaliteit. Daar hebben dus niet alleen de dakeigenaren maar ook anderen in de omgeving profijt van!

 

Nadelen groene daken Interpolis

Toch zitten er ook nadelen aan het afnemen van groene daken bij een bedrijf als Interpolis. Verzekeraars hebben vaak namelijk niet de kennis in huis die een groendakspecialist wel heeft. Een werknemer van een Interpolis moet ook veel kennis hebben over de andere producten en zal dus minder specialistische kennis over het sedumdak hebben.

 

Bestel nu groene daken bij NatureGreen!

Heeft u dus een probleem of vraag, dan kan het dat Interpolis u niet zo goed kan helpen. Daarom raden wij u aan om te kiezen voor een groendakspecialist als NatureGreen. Bestel daarom vandaag nog uw groene daken bij NatureGreen, voor de beste informatie, de beste service en de beste groene daken.