Wistjij
Image default
Bedrijven

Coachjassen om warm te blijven

Er is maar één kapitein op het schip. Dat is het gezegde. Dit geldt in de zeevaart maar zeker ook in de sport. Een coach zorgt ervoor dat zijn team weet wat ze moeten doen om te winnen. Een coach speelt echter niet mee met het team. Een coach staat naast de lijn om eventueel aanwijzingen te geven tijdens het spel. Het kan echter snel koud worden langs de lijn als je niet veel beweegt. Of nog erger als het gaat regenen. Coachjassen zijn daarom belangrijk om de coach niet ziek te laten worden en zodat hij comfortabel langs de lijn aanwijzingen kan geven.

 

Coachjassen voor elk seizoen of voor het hele team

Coachjassen zijn er in verschillende maten met verschillende dikte en voor mannen of vrouwen. Daarnaast kan je kiezen of er een capuchon op de jas moet zitten of juist niet. Bij bijvoorbeeld American Footbal moet of honkbal moet het team de aanwijzingen van de coach kunnen zien. Voor elk seizoen is er wel een geschikte jas voor de coach te vinden. Een coachjas is niet alleen handig voor de coach. Ook voor de wisselspelers of voor het team na de wedstrijd zijn coachjassen belangrijk. Te snel de spieren laten afkoelen kan blessures veroorzaken. Het is daarom belangrijk dat de spelers warm genoeg blijven tot de ‘cooling down’ start.

 

Allen voor één

Een team beweegt als een machine, afgestemd op elkaar en in harmonie met elkaar. Een team draagt daarom ook een outfit in dezelfde kleuren of sportkleding. Het is daarom belangrijk dat de coachjas in dezelfde kleuren is als de teamkleuren. Het is nog beter als ook dezelfde tekst op de jassen staat bij iedere speler in het team. Vaak kan je verschillende kleding van het team met dezelfde tekst laten bedrukken.

Coachjassen zijn een must voor alle teams die willen winnen. De coach blijft dankzij een warme jas fit en comfortabel om het team aanwijzingen te geven. Ook voor spelers kan een coachjas helpen om ze te beschermen als ze wisselspeler zijn of na de wedstrijd en voor de ‘cooling down’.