Wistjij
ZZP

Boekhouder Utrecht: Wat mag een boekhouder kosten?

Een boekhouder Utrecht inschakelen gebeurt steeds vaker. Je bent misschien ooit begonnen als zzp’er, maar inmiddels heb je het zo druk, dat je geen tijd meer hebt voor de administratie. Het aantrekken van de economie speelt uiteraard mee. De kans is groot dat je de administratie uit handen moet geven. Alleen als je voor het eerst de bedragen ziet, dan kan dit een schrikreactie uitlokken. Want wat mag een boekhouder kosten?

Boekhouder Utrecht: Totale kosten.

Boekhouder Utrecht kan verschillende taken voor je uitvoeren. Als je enkel de boekhouding laat bijhouden dan ben je rond de € 600 a € 700 kwijt voor een kleine administratie. Deze bedragen zijn per jaar. Als je ook wilt dat je boekhouder de inkomstenbelasting regelt, jaarstukken maakt en advies geeft dan ga je al snel richting de € 900. Het is dus belangrijk om te bedenken wat je uit handen wilt geven en wat niet. Aan de hand hiervan kan je een inschatting maken wat een boekhouder Utrecht mag kosten. Uiteraard zijn deze kosten afhankelijk van je bedrijf. Als je veel facturen hebt om in te boeken, dan gaat de prijs al snel omhoog. Deze prijzen zijn meer een indicatie om rekening mee te houden.

Boekhouder Utrecht met advies.

Een boekhouder Utrecht met advies is niet nodig tenminste dit denken de meeste ondernemers. Toch blijkt het advies wel degelijk handig te zijn. Een boekhouder heeft een direct inzicht in je bedrijf. Ze weten precies waar je kansen liggen en wat je kan aanpassen om meer omzet te draaien. Daarnaast kunnen sommige administratiekantoren je ook nog met andere zaken helpen. Naast een standaard advies kunnen ze je ook nog een online marketing advies geven. Je krijgt zo een idee wat er nodig is om bijvoorbeeld een nummer één positie te krijgen op Google. Dit soort adviezen kan je krijgen bij De Webshop Boekhouders & Adviseurs. Ze zijn de expert op het gebied van boekhouding en online marketing.

Boekhouder Utrecht: Splits de kosten per maand.

€ 720 voor de administratie klikt als een hoop geld. Maar bij sommige boekhouders kan je het bedrag per maand betalen. Ineens betaal je nog maar € 60 per maand voor je complete administratie. € 60 per maand kan je natuurlijk makkelijk extra verdienen doordat je geen dag of langer hoeft bezig te zijn met je administratie. Daarbij weet je zeker dat er geen fouten meer gemaakt worden en je administratie vakkundig geregeld wordt door een boekhouder Utrecht.

Boekhouder Utrecht: Wat mag een boekhouder kosten?