Wistjij
Mode en Kleding

De etalagepop die past bij uw situatie

Custom made etalagepop

Soms wil je net even iets anders, dus kies je voor een unieke custom made etalagepop. Een custom made etalagepop voldoet aan alle eisen waar een goede etalagepop aan moet voldoen, maar heeft net dat beetje extra wat jouw winkelconcept zo uniek maakt. Wil je eigenlijk geen standaard etalagepop meer? Laat je dan inspireren door de mogelijkheden.

Custom made met uiterste precisie
Je kiest natuurlijk niet zomaar voor een custom made etalagepop. Het heeft immers geen zin om een speciale etalagepop te laten maken als deze speciale aanpassing geen toegevoegde waarde heeft voor jouw winkel of warenhuis. Hans Boodt heeft zeer veel ervaring in het retail landschap en is uw specialist op het gebied van custom made etalagepoppen. Hierdoor weet het bedrijf precies de juiste winkelbeleving te creëren waar jij zo hard naar op zoek bent.

Vakmanschap van Hans Boodt met jouw eigen input
Als winkeleigenaar ken jij jouw winkel en klantenkring natuurlijk het beste. Je weet als geen ander wat jij wil met jouw winkel en vanuit welke stijl je wilt communiceren. Aan Hans Boodt is de eer om jouw ideeën te vertalen naar de werkelijkheid. Let op: Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Custom made etalagepop van hoge kwaliteit
Hans Boodt staat voor kwaliteit en precisie. Van het eerste ontwerp tot de afwerking staat de kwaliteit op nummer 1. Jouw custom made etalagepop wordt dan ook met alle zorgvuldigheid gecontroleerd voordat deze naar je wordt verzonden.

Van bestaande etalagepop naar custom made etalagepop
Heb je al een etalagepop, maar vindt je deze te standaard? Ook jouw huidige etalagepop is te renoveren naar een custom made etalagepop. Zo kun je jouw oude etalagepop nog op een goede manier hergebruiken. Dit is goed voor het milieu en voor je portemonnee. Informeer gerust, dan laten wij je graag zien wat er allemaal mogelijk is.

De etalagepop die past bij uw situatie