Wistjij
Image default
Onderwijs

Binnen één dag slagen voor je auto theorie-examen

Een snelle theoriecursus in Arnhem waarbij je slechts één ochtend les krijgt en dezelfde middag examen doet. Zou jij dat willen? Je kunt je er 24/7 online voor opgeven. Dure boeken kopen en van te voren studeren hoeft dus niet! Het enige dat we vragen is dat je op de cursusdag op tijd aanwezig bent. Je krijgt les van professionele docenten. Op een duidelijke en ontspannen manier leer je alles wat je voor het examen moet kennen. Van voorrangsregels tot verbodsborden. Van milieubewust en energiezuinig rijden tot het gebruik van gordels en helmen. Zodra alles behandeld is, word je samen met je medeleerlingen door ons naar de examenlocatie gebracht. 

Gemakkelijk, snel en effectief!

Een dagcursus autotheorie is een slimme investering. Ons slagingspercentage is namelijk ongekend hoog. Iedereen kan zich bij ons aanmelden. Juist ook als je dyslexie hebt of last van faalangst. Onze methode heeft bewezen dat iedereen in één dag kan slagen. Het auto theorie examen bestaat globaal uit twee onderdelen: gevaarherkenning en kennis & inzicht. Beide worden uitgebreid behandeld. Je krijgt bovendien handige ezelsbruggetjes zodat je het allemaal goed onthoudt. Het leren gebeurt aan de hand van echte examenvragen van eerdere jaren. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld ‘handelen bij ongevallen en pech onderweg’, ‘voor laten gaan van blinden, gehandicapten en voetgangers’ en ‘verkeerstekens op het wegdek’.

Als je interesse hebt in de 123-theoriecursus, geef je dan snel op. Online vind je een overzicht met examenlocaties en -data bij jou in de buurt.

Binnen één dag slagen voor je auto theorie-examen