Wistjij
Image default
Vakantie

All over Tours legt jullie in de watten!

Een huwelijksreis naar Zuid Afrika, die ga je je leven lang niet meer vergeten. Tenminste als je de vakantie boekt die van A tot Z voldoet aan je wensen. All Over Tours regelt je droomreis tot in detail. Of je nu op zoek bent naar avontuur, luxe, romantiek of een combinatie, wij creëren een reis op maat. En het leuke is dat we de meest bijzondere plekjes op ons duimpje kennen. Dus wil je niet meedoen met de massa? Kies dan voor een droomreis via All Over Tours.

Weg van de massa in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een unieke bestemming. Het land heeft een aangenaam klimaat. Overdag is het zonnig en warm, ’s nachts koelt het heerlijk af. Qua natuur zul je je ogen uitkijken. De prachtigste bloemen en planten en evenzoveel unieke dieren zijn te bewonderen. Wat staat er zoal op het programma als je naar Zuid-Afrika gaat? Dat bepaal je helemaal zelf. Natuurlijk kunnen we je enkele tips geven. Wat denk je van wandelingen door de wildernis en langs adembenemende stranden, verrassende culturele uitstapjes en eersteklas restaurants. In je privé lodge -super luxe en romantisch- wordt je voorzien van alle gemakken.

Bijzondere plekken over de hele wereld

All over Tours maakt haar reputatie als dé specialist op het gebied van exclusieve, luxueuze reizen al jaren meer dan waar. Een reis die we graag toelichten is de huwelijksreis Thailand. Dit koninkrijk in Zuidoost-Azië leent zich bij uitstek voor een sprookjesachtig avontuur. Azuurblauw zeewater, groene bergen, authentieke dorpjes en serene tempels. En niet te vergeten de bijzonder gastvrije bewoners. Ze zullen jullie verwennen als dat uitkomt en met rust laten als daar behoefte aan is. Ben je benieuwd wat er allemaal voor mogelijkheden zijn? Vraag vandaag online een offerte aan, dan komt die droom-tour echt een stapje dichterbij!

All over Tours legt jullie in de watten!