Wistjij
Image default
Zakelijk

Bezienswaardigheden in Eindhoven

Eindhoven staat bekend als de ‘’lichtstad’’. In de stad zijn er veel moderne gebouwen te vinden dan in vergelijkbare steden in Nederland. Historische gebouwen kan je amper tot niet in deze stad terugvinden omdat de stad zwaar gebombardeerd werd in de Tweede Wereldoorlog. Er zijn genoeg bezienswaardigheden in Eindhoven te vinden. Geen zorgen, wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet!

 

PreHistorisch dorp

Dit PreHistorische dorp In Eindhoven is zeker een bezienswaardigheid die je moet hebben gezien als je de stad bezoekt. Je kan hier namelijk ontdekken hoe de wereld er vroeger uitziet. Hierdoor is het een perfecte activiteit als je kinderen hebt. In dit park ontmoet je allemaal acteurs die je laten zien hoe hun leefwereld was van de Prehistorie tot diep in de Middeleeuwen. Dit dorp is echt een aanraden voor een dagje uit.

 

Het Van Abbemuseum

Dit museum is een waar festijn voor de liefhebbers van de moderne kunst. Je vindt hier de opgebouwde kunstcollectie Van Abbe. Bekende schilderijen die je hier onder andere terug kan vinden zijn ‘Die Macht der Musik’ en ‘Hommage á Appollinaire’. Het gebouw is ook een ware lust voor het oog. Bekijk vooral de website van dit museum om de sfeer te proeven.

 

Brouwerij Bavaria

Deze brouwerij ligt in het centrum van Eindhoven. Natuurlijk is Bavaria een van de bekendste biermerken van Nederland. Hier wordt onder andere ook het bier van Rädler gebrouwen. Je kunt hier een tour voor jong en oud volgen. Ook als je geen alcohol drinkt is dit geen probleem. Er worden diverse alcohol vrije bieren gebrouwen die jij mag proeven.

 

Bedrijfskleding Eindhoven

Het is natuurlijk belangrijk om bedrijfskleding in Eindhoven te dragen voor je werk. Zo maak je je altijd representatief toonbaar aan potentiële klanten. Het is ook makkelijk als je moet bepalen wat je aan wilt trekken naar werk. Zo bespaar je elke ochtend weer een paar minuten waardoor jij langer kan slapen. Bedrijfskleding kan je ook tegen diverse risico’s beschermen op jouw werk.

https://www.totaaltextiel.nl/bedrijfskleding-in-eindhoven/