Wistjij
Image default
Zakelijk

Beveiligingscamera set

Een alarmsysteem werkt altijd op basis van bewegingsmelders. Dit zijn speciale sensoren die je dichtbij het plafond in huis kan ophangen. Elke beweging die een inbreker maakt wordt direct vastgelegd. We zorgen er met bewegingsmelders voor dat je een geavanceerd en betrouwbaar systeem hebt om je woning te beveiligen. De gevoelige sensoren zorgen ervoor dat niemand meer ongestoord binnen kan komen. Je woning wordt volledig beveiligd tegen potentiële inbrekers. Uiteraard is er ook een sabotagestand die voorkomt dat je bewegingsmelders zomaar weggehaald kunnen worden. Een beveiligde woning begint absoluut met een professionele bewegingsmelder in huis. Er zijn tegenwoordig verschillende draadloze oplossingen die je in huis kan ophangen. Hiermee kan je zorgen dat je woning beveiligd wordt zonder dat een inbreker de kans krijgt om toe te slaan.

Draadloze bewegingsmelders zijn net zo betrouwbaar als met kabel

Je wilt graag een woning beveiligen, maar je wilt liever geen kabels door je huis hebben lopen. Daarnaast wil je ook nog een beveiligingscamera set erbij combineren. Gelukkig is het tegenwoordig niet meer nodig om kabels te trekken en de maximale veiligheid te garanderen met bewegingsmelders. De vernieuwde technologie zorgt ervoor dat je woning betrouwbaar beveiligd is met bewegingssensoren. Daarbij wordt je ook nog eens elke keer opnieuw gewaarschuwd als er toch beweging gedetecteerd is. Je krijgt meteen een melding op je smartphone dankzij de connectie met het internet. Dit zorgt voor de maximale veiligheid en het zorgt ervoor dat je precies weet als het fout gaat.

Zorg voor extra veiligheid met de bewakingscamera set

Met enkel beweging sensoren is je woning natuurlijk nog niet optimaal beveiligd. Gelukkig kan je ook een bewakingscamera set inzetten om je woning te beveiligen. We zorgen ervoor dat je woning optimaal beveiligd wordt tegen potentiële inbrekers met een complete camera set. De camera’s kunnen verspreid rond je woning opgehangen worden. Je blijft zo continu op de hoogte van wat er zich in huis afspeelt. Als er iets fout gaat wordt je uiteraard als eerste op de hoogte gesteld. Je kan direct de beelden bekijken en de politie waarschuwen. Samen zorgen we ervoor dat je woning echt veilig blijft tijdens je afwezigheid.