Wistjij
Image default
Aanbiedingen

4 tips voor het huren van een hoogwerker

We hebben voor jouw 4 tips verzameld die je moet weten voor dat je een hoogwerker gaat huren. Het huren zelf is namelijk zo gepiept, maar alles eromheen wordt vaak vergeten. Zo aijn er een aantal punten waar je toch echt even op moet letten. Zodat je niet voor verassingen komt te staan, hebben we 4 tips voor jou op een rijtje gezet. Dit zijn ze:

  1. Windkracht

Ja je leest het goed, windkracht. Je zal er niet snel aan denken, maar wind speelt een grote rol. Als je buiten bezig gaat met een hoogwerker, wil je niet dat je er spontaan vanaf vliegt. Daarom is er een regelgeving die inhoud dat je geen hoogwerker mag gebruiken als er windkracht 6 of hoger is. Het gaat om je eigen veiligheid en die van een ander, dus let altijd goed op het weerbericht. 

 

  1. Ondergrond hard of zacht

Check je ondergrond voordat je een hoogwerker gaat huren. Je wilt niet dat je hoogwerker wegzakt of erger nog omvalt. Daarom moet je altijd goed de ondergrond controleren. Een zachte ondergrond kan namelijk voor grote problemen zorgen. Kies met een zachte ondergrond voor een hoogwerker met extra ondersteuning. Zo kun je veilig te werk gaan. Ben je van plan om bezig te gaan op een harde ondergrond? Geen probleem, een harde ondergrond is altijd geschikt. 

 

  1. Ruimte te kort?

Je wilt binnen bezig gaan met een hoogwerker, maar hij kan niet naar binnen. Dat is vervelend. Toch kan dat voorkomen worden door de ruimte eerst goed op te meten. Want meten is weten. 

 

  1. Verzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje en voorzie je vaak niet. Als je bezig gaat met zo’n groot gevaar, wil je goed verzekerd zijn. Niemand zit namelijk te wachten op extra kosten, maar schade is nog veel duurder. Sluit dus altijd een verzekering af. 

 

Hoogwerker huren Amersfoort? Dat kan! Een aanrader is Hoogwerkt, daar kun je terecht voor verschillende hoogwerkers. Wil je advies, bel dan gerust de klantenservice of neem contact op via de site.

 

https://www.hoogwerkt.nl/