Wistjij
Image default
Aanbiedingen

4 vragen & antwoorden over gripzakjes

In de wereld zijn er zoveel voorwerpen, dat er genoeg dingen zijn waar je minder verstand van hebt. Een van de dingen waar je waarschijnlijk weleens van gehoord hebt, maar niet echt een voorstelling bij kunt maken, zijn gripzakjes. Gripzakjes zijn hele kleine zakjes die op verschillende manieren gebruikt worden. Maar waarvoor worden ze eigenlijk gebruikt en wat is de reden dat men de voorkeur geeft aan dit soort zakjes in plaats van andersoortige zakjes? In dit blog bespreken we een viertal vragen waar jij het antwoord nog niet op wist!

 

Waar worden gripzakjes voor gebruikt? 

 

Gripzakjes kennen een grote diversiteit aan uitwerkingen. Sommigen kiezen ervoor om er kralen in te bewaren, terwijl er ook mensen zijn die de gripzakjes een handige opslagplek vinden voor voedsel zoals nootjes of snoepgoed. Moertjes en boutjes lenen zich er eveneens goed voor. Kortom: de meeste dingen die in gripzakjes gestopt worden, hebben een beperkt formaat. 

 

Hoe duur zijn gripzakjes?

 

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat je gripzakjes vrijwel nooit per stuk koopt, simpelweg omdat ze vaak in grote hoeveelheden gebruikt worden. Stukprijzen zijn dus niet heel gemakkelijk te geven; prijzen per 1000 stuks zijn dat wel. Factoren die hierin meespelen zijn de grootte en het aantal micron LDPE. Zo kosten varianten met kleine afmetingen (55 x 180 mm en 70 x 100 mm bijvoorbeeld) tussen de €7,00 en €15,00. Maar de wat grotere varianten kunnen ook wel tussen de €15,00 en €25,00 kosten. 

 

Wat is het gewicht van een gripzakje?

 

Gripzakjes wegen niet bepaald veel. Gemiddeld zou je kunnen stellen dat dit soort zakjes tussen de 1,5 en 5 gram per stuk wegen. Je hoeft dus geen bodybuilder te zijn om ze te kunnen tillen!

 

Hoe haal ik meer uit mijn gripzakjes?

 

Er zijn tegenwoordig heel wat plekken waar je je gripzakjes kunt laten bedrukken. Dit is met name interessant voor ondernemers die hun producten in de gripzakjes willen verkopen en hun eigen merkidentiteit mee willen geven. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om stangen aan je muur te bevestigen in de winkel, zodat je de gripzakjes kunt ophangen. 

 

https://www.wistjij.nl/