Wistjij
Image default
Aanbiedingen

3x Sfeer in huis

De tempratuur daalt en we gaan weer richting de winterdagen. Tijd om gezelligheid en sfeer in huis te creëren. Er zijn erg veel manieren om dit te doen. In deze blog gaan we je er drie met je bespreken. Ook geven we je een aantal inspiratietips, die je makkelijk zelf kunt toepassen. Lees dus snel verder voor wat inspiratie en sfeer. 

  1. Gezellig licht

Verlichting is erg belangrijk voor de sfeer in huis. Niets zo ongezellig als licht dat te fel is. Voor dit probleem zijn verschillende oplossingen: kaarsen bijvoorbeeld. Toch zijn er ook wat praktischere oplossingen die jouw lampen gezelliger maken. Led dimmers zijn er hier een van. Met led dimmers kun je eenvoudig de lampen die je al hebt dimmen. Led verlichting is namelijk ontzettend brandveilig en duurzaam, maar niet altijd even subtiel. Gebruik dus led dimmers om wat sfeer in huis te halen. Ben je op zoek naar led dimmers? Neem dan een kijkje op de site van Ledlampenkopen.nu. Hier vind je verschillende led dimmers en voor 23.00 uur besteld is de volgende dag in huis. 

  1. Wat ruikt het lekker

Een lekkere aroma in huis. Precies wat je wilt als je thuis komt uit een winterstorm. Wat kun je doen? Koop lekkere geurkaarsen of geurstokjes om een heerlijk aroma door je huis te verspreiden. Om in het winterthema te blijven kan je kiezen voor geuren als dennenboom of zoethout. Dat geeft een echt najaar gevoel. Je kunt ook wat bakken, niets is beter dan de geur van een gevulde oven.

  1. Lekker warm

Warmte is waar we allemaal naar smachten in koude winterdagen. Een lekker warme ruimte is al meteen veel gezelliger. Je kunt natuurlijk een extra sjaal omdoen, maar je kunt ook het probleem aan pakken. Verbeter bijvoorbeeld de isolatie van je dak of van de muren. Ook dubbelglas kan enorm schelen. Je wil in de winter niet in de kou komen te zitten, dus laat je cv ketel ook even controleren. Die begeven het vaak in de winter. Wees het probleem dus voor en dan zit je lekker warm.

We hopen je geïnspireerd te hebben en maak het lekker sfeervol deze dagen!

 

https://www.ledlampenkopen.nu/