Wistjij
Image default
Zakelijk

Universele tablethouder kopen op internet. Waar op letten?

Waar moet u op letten als u online een universele tablethouder wil kopen? Welke winkel is betrouwbaar? Hoe kom ik erachter welke houder geschikt is voor mijn tablet? Lees snel verder!

Is de webshop betrouwbaar?

Om erachter te komen of een webshop betrouwbaar is kunt u op internet simpelweg zoeken naar de naam van de webshop met daarachter “ervaringen”, “reviews”, “beoordelingen” en dergelijke woorden. Hierdoor kan u zelf de betrouwbaarheid van een webshop onderzoeken. Hoewel dit een redelijk betrouwbare methode dient u ook weer te onderzoeken of de website die de beoordelingen publiceert betrouwbaar is. Er zijn namelijk veel beoordelingswebsites die betreffende webshops in bescherming nemen. Zo zijn er malafide beoordelingssites waar webshops gewoon kunnen betalen voor een goede beoordeling. Let dus altijd goed op!

Anti diefstal universele tablethouder

Als u een tablet niet alleen persoonlijk maar bijvoorbeeld ook zakelijk zal gebruiken is een anti diefstal tablethouder bijna onontkoombaar. Tablets zijn over het algemeen niet goedkoop en daarom een gewild doelwit van dieven en andere criminelen. Gaat u de tablet in uw winkel gebruiken? Of in een openbare ruimte van uw kantoor? Kies dan altijd voor een tablethouder met anti diefstal mechanisme. Dit kan bestaan uit een simpel slot om de tablethouder te vergrendelen tot een complete antidiefstalconstructie met vastgeketende kabel. Losse tablethouders met anti diefstal slot zorgen ervoor dat de tablet niet uit de houder genomen kan worden. Tabletstandaards die door middel van slot én kabel vastgeketend staan zorgen ervoor dat de tablet ook niet van zijn plaats kan. Dat is wat minder flexibel maar geeft een sterk verminderde kans op ontvreemding van uw dure apparatuur. 

Van welke kwaliteit is de tablethouder?

De kwaliteit van tablethouders zit hem in een aantal zaken: merk, ontwerp, gebruikte materialen. Hoewel universele tablethouders de reputatie hebben goedkoper te zijn dan merkspecifieke tablethouders zijn ook kwalitatieve universele tablethouders normaal geprijsd. U krijgt simpelweg waar u voor betaald. 

Goedkope universele tablethouders zijn vervaardigd uit minder dik kunststof, voelen vaak wat minder stevig aan maar zijn wel erg goedkoop. Hoogwaardige universele tablethouders zijn vervaardigd uit kwalitatieve materialen en hebben over het algemeen een betere uitstraling. 

Naast een luxere uitstraling zijn hoogwaardige tablethouders ook duurzamer. Ze gaan langer mee waardoor het op lange termijn zelfs goedkoper kan zijn om een kwalitatieve tablethouder aan te schaffen tegenover een budgetproduct. Vooral als u bovengemiddeld lang met een tablet doet is het zeer aan te raden om uw investering goed te beschermen met een hoogwaardig product. 

Controleer goed of de houder geschikt is voor uw type tablet

Hoewel veel tablets qua afmetingen erg op elkaar lijken kan een eental milimeter een het verschil maken tussen een naadloos aansluitende tablethouder en een onbruikbaar product dat totaal niet past. Veel tablets hebben om en nabij dezelfde afmetingen maar zelfs apparaten van hetzelfde merk verschillen onderling. 

Universele tablethouders zijn de oplossing voor dit probleem. Waar op maat gemaakte tablethouders alleen voor een bepaald type tablet geschikt zijn kunt in universele tablethouders meerdere soorten tablets gebruiken. 

Vraag de adviseur in de winkel of op internet voor de zekerheid altijd even of de door u gekozen houder daadwerkelijk geschikt is voor de tablet die u gebruikt. 

Tot slot: Kooptips en webshop advies

Als het goed is weet u nu waar u op moet letten als u een universele tablethouder wil kopen. Betrouwbare websites met goede beoordelingen: 

  1. Tabletsolution.nl (beste advies, meest klantvriendelijk)
  2. Mediamarkt.nl (groot assortiment maar niet erg klantvriendelijk)
  3. Expert (fysieke winkels maar wel redelijk duur).
Universele tablethouder kopen op internet. Waar op letten?