Wistjij
Image default
Sport

Word eenvoudig fit met de EMS producten van StimaWELL

EMS is een relatief nieuwe manier om binnen korte tijd fit en sterk te worden. Maar wat is EMS precies? Elektrische spierstimulatie, ofwel EMS, is het opwekken van spiercontractie door middel van elektrische impulsen. Hierdoor wordt een dubbel effect van spieroefeningen bereikt. Omdat tijdens een training met EMS alle belangrijke spiergroepen tegelijkertijd worden gestimuleerd, kost het weinig moeite en tijd om een strak en fit lichaam te krijgen. Tegenwoordig kan je de EMS training thuis uitvoeren, waardoor je dus niet eens meer de deur uit hoeft om fit en strak te worden. Binnen 20 minuten bereik je dezelfde resultaten als met een training van 90 minuten in de sportschool. Het beste resultaat bereik je wanneer je 2x per week sport met EMS. Dit betekent dat je met 40 minuten in de week perfect fit kunt worden, waar je anders ruim 3 uur voor in de sportschool had moeten staan zwoegen. Sporten met EMS levert je dus een enorme tijdwinst op!

De impulsen worden opgewekt door het EMS apparaat van StimaWELL. Aan het huidoppervlak boven de spieren die je gestimuleerd wilt hebben worden de impulsen via elektroden afgegeven. De impulsen zorgen ervoor dat de spieren zich samentrekken. Dit resulteert in een vergelijkbaar effect als een niet met impulsen opgewekte beweging en regelmatige samentrekkingen van de spieren.

Begeleid sporten met EMS

Een EMS training kan, zoals hierboven gezegd, eenvoudig thuis uitgevoerd worden. Wil je liever begeleid sporten omdat je het anders niet doet of omdat je graag hulp van een professional wilt krijgen? Sporten met EMS kan ook uitgevoerd worden in een EMS studio voorzien van apparatuur van StimaWELL.

De uitstekende en medisch gekeurde producten van StimaWELL zorgen ervoor dat jij als sporter snel en makkelijk zichtbare resultaten kunt behalen. De technologie van de EMS apparaten en toebehoren van StimaWELL zijn meest geavanceerd en integraal. Bereik eenvoudig resultaten in spierversteviging, afname van volume, vetverbranding, atletische prestaties en meer. Meer weten? Check de website stimawell.com/nl.

https://www.stimawell.com/nl-nl