Wistjij
Image default
Bedrijven

Wat zijn gondel stellingen?

Er zijn verschillende soorten winkelstellingen. De populairste winkelstelling is echter de gondel stelling. Een gondel stelling is een type winkelmeubilair met open rekken die ontworpen zijn om producten in te bewaren. Gondel stellingen kunnen enkel- of dubbelzijdig zijn, en bestaan uit één of meerdere gangen. Ze worden vaak gebruikt voor het tentoonstellen van kleding, schoenen, accessoires en andere kleinere artikelen. Een gondel stelling is een geweldige manier om ruimte te besparen. Het is een dubbelzijdige stelling. Je kunt het gebruiken om meerdere soorten producten weer te geven. Je kunt klanten aantrekken door een geweldige winkelervaring te bieden. Om deze reden moet je de juiste gondel stellingen aanschaffen. Er zijn verschillende soorten gondel stellingen te koop en elk heeft zijn voor- en nadelen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende types.

Dubbelzijdige gondels

Heb je winkelstellingen nodig die veel producten kunnen herbergen? Je kunt een dubbelzijdige gondel gebruiken. Dit type stelling heeft twee zijden, één voor elk gangpad. Hierdoor kun je elke centimeter ruimte benutten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verspilde ruimte. Het voordeel van het gebruik van dubbelzijdige gondels is dat je aan beide zijden meer producten kunt uitstallen. Daarnaast is deze stelling duurzamer dan de enkelzijdige stelling. Bovendien zijn deze stellingen over het algemeen hoog genoeg, zodat klanten er gemakkelijk bij kunnen. Op deze manier hoeven ze niet te bukken om een artikel uit de schappen te pakken.

Gondel wandstellingen

Deze stellingen zijn ingebouwd in de muur. Het maakt ze ideaal voor kleine ruimtes of plaatsen waar weinig ruimte is voor vrijstaande stellingen. Met wandstellingen kun je producten direct aan de muur tentoonstellen, wat vloerruimte vrijmaakt en de zichtbaarheid vergroot. Ze zijn geschikt voor het uitstallen van kleine artikelen zoals sieraden en accessoires. Bovendien kunnen ze ook worden gebruikt om grotere artikelen zoals kleding of schoenen uit te stallen als ze zijn uitgerust met planken of haken.

Eind gondels

Eind gondels worden vaak gebruikt in supermarkten omdat klanten dan alle producten vanuit één richting kunnen zien zonder door de gangpaden te hoeven lopen. Deze stellingen zijn ontworpen om langs gangpaden aan het einde van een winkel of afdeling te passen. Zij kunnen worden gebruikt om kleine producten uit te stallen. Soms zijn deze stellingen uitgerust met wielen aan elk uiteinde, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst van de ene plaats in je winkel naar de andere.