Wistjij
Image default
Marketing

Wat zijn belangrijke pijlers om je website beter vindbaar te maken in google?

Als je een eigenbedrijf start of hebt, dan wil je natuurlijk dat jouw klanten je makkelijk kunnen vinden. Maar hoe zorg je nou dat je met je website hoger in google terecht komt? Dat wil namelijk toch iedereen en hoe ga je dan opboksen tegen grotere partijen? In dit artikel vertellen we je waar je kan beginnen en wat er belangrijke pijlers zijn voor de vindbaarheid.

Indeling website

Het begint bij een goede technische website en bij de indeling van de linkstructuur van je eigenwebsite ‘ook wel de interne linkstructuur genoemd’. Zorg dus ook dat als je een bedrijf start dat je jouwe website laat maken door een professionele webdesigner met ervaring met SEO ‘of als je al een website hebt deze hierop na laat kijken’. Waar je ook voor kan kiezen is om een online marketing bureau je website te laten bouwen, zodat je zeker weet dat er met de juiste pijlers rekening wordt gehouden om je website ook vindbaar te kunnen maken.

Teksten laten schrijven

Als je een goede technische website hebt, dan is de volgende stap om teksten te schrijven die over het juiste onderwerp gaan, zodat de zoekmachines dat kunnen lezen en jouw website daardoor eerder tonen. Er komt natuurlijk veel meer bij kijken, maar in basis klopt het en komt het hierop neer. Je kan tools zoals ubbersuggest gebruiken om te kijken op welke onderwerpen er veel wordt gezocht en hoeveel concurrentie er op een wordt zit. Als je vooral lokaal werkt zal er vaak minder concurrentie op zitten. Je website optimaliseren voor de zoekmachines van zoekmachine kan je ook uitbesteden aan een zoekmachine optimalisatie bureau. Op het moment dat je het uitbesteed zullen zij al het onderzoek voor je doen en kun je ervan uitgaan dat je een goede kansberekening krijgt.

Autoriteit versterken

Op het moment dat er veel concurrentie aanwezig is in jouw branch zal je naast een goede technische website en sterke teksten ook je autoriteit moeten verstekken middel linkbuilden. Wij adviseren om dit uit te besteden aan een online marketing bureau. Op het moment dat je dit wil toepassen raad ik je sterk af dit zelf te doen zonder enige kennis. Met linkbuilding kan je goed zorgen voor vindbaarheid, maar als je niet weet wat je doet maak je meer kapot dan dat het voor resultaten zorgt.

https://allinone-media.nl/