Wistjij
Image default
Cadeau

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl

Taart door de brievenbus

Brievenbusbanket.nl heeft vier soorten ambachtelijk gebak door de brievenbus ontworpen. ‘Door de brievenbus?’ hoor ik u denken, dit klopt! Brievenbusbanket.nl heeft hun brievenbustaart zó ontworpen dat het in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd wordt. Een groot voordeel van deze manier van verzenden is dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven om het pakketje aan te nemen, ook staat een brievenbus levering garant voor een afleverpercentagen van wel 97% op de eerste aflever poging, uw brievenbus taartje komt dus altijd snel en vers aan bij de ontvanger!

Brievenbus Cadeau

Een brievenbus taartje van brievenbusbanket.nl is een origineel een super lekker cadeau door de brievenbus om te geven of om te krijgen. Zo kunt u gemakkelijk op de webshop van brievenbusbanket.nl een soort gebak door de brievenbus uitzoeken, persoonlijke tekst toevoegen, en laten afleveren door heel Nederland. De verschillende soorten taart door de brievenbus waaruit u kunt kiezen zijn: Haagsche Hopjes Banket, Chocolade Banket, Kaneel Banket of Walnoot Sinaasappel Banket. Ook kunt u er voor kiezen om verschillende soorten brievenbustaart te combineren in een combinatiebox van brievenbusbanket.nl. Alle verschillende soorten gebak door de brievenbus zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten die u gemakkelijk kunt terugvinden op de webshop van brievenbusbanket.nl.

Zakelijk

Brievenbusbanket.nl is gespecialiseerd in grotere zakelijke orders, inmiddels heeft brievenbusbanket.nl al meerdere bedrijven erg gelukkig kunnen maken met hun dienst voor thuiswerkend personeel. Werkgevers hebben door het thuiswerken momenteel minder contact met hun personeel en ook het personeel ervaart minder sociaal contact dat normaal op de werkvloer de dagelijkse gang van zaken was. Bij brievenbusbanket.nl verstuurd u een brievenbus taartje naar uw personeel of collega’s met persoonlijke boodschap toegevoegd, zo kunt u uw personeel op een originele maar vooral ook lekkere manier een hart onder de riem toewensen of ze complimenteren met het goede werk dat verricht is.

Ook kunt u bij brievenbusbanket.nl een leuk modern relatiegeschenk laten versturen naar uw zakelijke partners en relaties. In plaats van de klassieke pen, agenda of kalender in huisstijl verstuurd u een heerlijk brievenbus cadeau met eventueel eigen logo of ansichtkaartje in huisstijl toegevoegd met de boodschap voor de ontvanger. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van brievenbusbanket.nl, deze zal samen met u naar uw wensen kijken en voor u een passende offerte maken voor uw brievenbus cadeau naar uw relaties.

 

https://www.brievenbusbanket.nl/