Wistjij
Image default
Woning en Tuin

Wat kosten rolluiken?

Geregeld krijgen wij natuurlijk de vraag wat rolluiken nou eigenlijk daadwerkelijk kosten. Het antwoord op deze vraag ligt niet zo erg voor de hand. Dit komt doordat de prijzen van rolluiken behoorlijk kunnen verschillen en er ook rekening mee gehouden moet worden dat er ook meestal nog kosten bijkomen voor bijvoorbeeld het monteren en inmeten.

Om toch een goed antwoord te kunnen geven, zijn wij even bij verschillende webwinkels langsgegaan om een te kijken wat de prijzen zoal doen. Gelukkig doen wij dit wekelijks omdat wij natuurlijk zelf ook rolluiken verkopen en willen weten wat de concurrent doet!

De kosten van rolluiken per soort

Er zijn verschillende soorten rolluiken, zo heb je rolluiken van kunststof en van aluminium De kosten van kunststoffen rolluiken zijn natuurlijk een stuk lager dan die van aluminium rolluiken. Toch adviseren wij ALTIJD om te kiezen voor aluminium rolluiken, gezien het grote verschil in kwaliteit!

De rolluik kosten van aluminium rolluiken variëren online van €77 – €300. Hier gaat het natuurlijk wel om vanaf prijzen. Wat de rolluiken kosten precies zijn, kun je beter uitrekenen door het opvragen van offertes of door bij een webwinkel jouw benodigde maten in te voeren.

Dit kosten elektrische rolluiken

Bij elektrische rolluiken liggen de kosten weer net wat anders. Deze zijn ook afhankelijk van de afmetingen, materialen en het merk maar daarnaast ook van de bediening die je kiest. Kies je voor een elektrische rolluik met bediening via een schakelaar, dan ben je minder kwijt dan wanneer je kiest voor een afstandsbediening.

Bij een elektrische rolluik komen er ook nog extra kosten bij voor een buismotor (vanaf €90) en natuurlijk heb je dan nog een bediening nodig, wat meestal een schakelaar is (+/- €10) of een afstandsbediening (vanaf €39). Deze kosten gelden per rolluik. Hierdoor zijn elektrische rolluiken dan ook een stukje duurder.

Rolluik kosten vergelijken

Heb je geen zin om alles rondom rolluiken kosten uit te zoeken en wil je gewoon de rolluik kosten vergelijken? Dan kan dat natuurlijk eenvoudig bij Rolluikenland, waar je zonder offertes direct een prijs te zien krijgt, waar alleen nog verzendkosten bij zullen komen! Hoe makkelijk is dat?

Vergelijk rolluiken kosten eenvoudig online en bestel direct!