Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Waarom wel of niet een vloerkleed?

Een vloerkleed in de woning is praktisch tijdloos. De vloerkleden dragen hun eigen steentje bij een je een leuke en hippe woning.  Het interieur krijgt een hiermee een warme en gezellige uitstraling. Ook geeft het het vloerkleed veel comfort aan de ruimte door een warme en zachte ondergrond te leveren. Echter zijn er niet enkel voordelen voor vloerkleden te bedenken. Helaas zijn er ook een aantal nadelen waar je aan moet denken bij het aanschaffen van een vloerkleed. Voordat jij een. Momo Rugs vloerkleden zijn leuke aanwinst voor je interieur, maar houd goed rekening mee met wat jij wilt.

 

Lekker relaxen

Het grootste pluspunt van een een mooi kleed is het comfort dat het aan je ruimte geeft. Een vloerkleed is lekker zacht en donzig en warmt je lichaam lekker op. Tijdens de winter hebben velen last van een koud lichaam of erg koude voeten. Een vloerkleed zorgt ervoor dat je kunt toch lekker kunt relaxen in je woonruimte, zonder je druk te hoeven maken over de kou. De extra knusheid en gezelligheid is tevens een groot pluspunt. Het is helemaal niet nodig om een leeg en kaal interieur te hebben. Shop zelf naar een leuk vloerkleed en kies de stijlen en kleuren uit die beste bij je interieur passen.

 

Onderhoud

Er zijn in principe 2 soorten vloerkleden te vinden, namelijk een laagpolig- en hoogpolig vloerkleed. De eerste maakt gebruik van relatief korte draadjes die dus ook wat aan de dunne kant zijn. De tweede daarentegen maakt gebruik van lange draden en zijn best wat dikker. Dat maakt een hoogpolig vloerkleed veel geschikter voor koudere ruimtes dan een laagpolig vloerkleed.  Een hoogpolig vloerkleed is helaas wat lastiger qua onderhoud. Het wordt veel sneller vies en vlekken blijven erin hangen. Een laagpolig vloerkleed is sneller schoon te maken. Houd hier rekening mee voordat je een vloerkleed koopt voor je interieur.

 

https://www.obbyo.nl/