Wistjij
Image default
Zakelijk

Waarom we niet alleen sportkleding dragen tijdens het sporten

Er zijn heel veel momenten waarop we graag sportkleding dragen. En opvallend genoeg: lang niet al die momenten hebben met sport te maken. Sterker nog, zelfs tijdens de momenten waarop we het minst actief zijn trekken we maar wat graag sportkleding aan!

 

Lekker op de bank sporten?

Er is niets zo heerlijk dan om na een hele lange dag, vol werk en andere verplichtingen, op de bank neer te storten en helemaal niets meer te hoeven. Wat te drinken erbij, misschien wat te snoepen, een fijn boek of de afstandsbediening binnen handbereik en lekker helemaal niets meer hoeven te doen.

 

Grappig genoeg dragen we tijdens dit soort inactieve momenten het liefst kleding die eigenlijk ontworpen is om te dragen tijdens hele actieve momenten: sportkleding! Raar, toch? Dat valt eigenlijk wel mee. Voor sportkleding geldt in het algemeen namelijk dat het comfortabel moet zitten, zodat je je vrij kan bewegen zonder dat je kleding je irriteert of zelfs knelt. Dat is eigenlijk ook precies wat we willen als we lui op de bank liggen. Kleding die je niet voelt zitten en die lekker comfortabel om je heen valt: perfect!

 

Zo zijn er, dankzij het comfort, nog wel meer momenten te bedenken die we graag in sportkleding doorbrengen. Kijk eens rond in een vliegtuig, zeker op een wat langere vlucht. De kans is groot dat je veel sportbroeken of soepele sportshirts tegenkomt. Ook hier geldt weer dat dat zeker niet is vanwege de activiteiten die worden verricht, maar vooral omdat het lekker zit. Ook tijdens het klussen in huis of als we op vakantie zijn dragen we allemaal graag sportieve kleding, zodat we vrij kunnen bewegen en we zo min mogelijk worden gehinderd door wat we aan hebben.

 

Je mag er trots op zijn

Naast het comfort, zijn er natuurlijk nog meer redenen om sportkleding te dragen. Sterker nog, veel merken van sportieve kleding weten best dat hun kleding vooral in de vrije tijd gedragen zal worden, en niet op het sportveld. Zeker bij voetbalclubs is het zo dat fans graag een voetbaltenue dragen van hun favoriete club om te laten zien dat zij trots op ‘hun kluppie’ zijn. Dat kan zijn tijdens wedstrijden op de tribune of voor de tv, maar ook gewoon in de vrije tijd. Kom een willekeurige klas op een basisschool binnenwandelen, en de kans is groot dat je een Barcelona tenue tegen zal komen. Het dragen van een tenue van een bepaalde club is een manier om je te uiten, om te laten zien waar je bij hoort. Zelfs als je zelf helemaal niet sport.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

Waarom we niet alleen sportkleding dragen tijdens het sporten