Wistjij
Image default
Dienstverlening

Voor altijd waardevol: een negen maanden invulboek

Het is misschien wel de meest bijzondere tijd in het leven van een vrouw. Hoe dan ook, de zwangerschapsperiode is van het begin tot het einde een unieke periode. Negen maanden lang groeit er nieuw leven. Van dat piepkleine begin tot het mooiste wondertje dat geboren wordt.

Een zwangerschapsdagboek is een prachtig en waardevol cadeau om te geven aan je zwangere zus, vriendin, buurvrouw of collega. Maar ook een mooi cadeau aan jezelf op het moment dat je weet dat je in verwachting bent en het nog niet deelt met de buitenwereld.

In een 9 maanden invulboek kan de moeder in spe elke maand invullen wat ze heeft meegemaakt en heeft ervaren in die tijd. Hoe voelde mama zich? Wanneer voelde ze voor het eerst dat lichte gevlinder in haar buik dat aangeeft dat er écht een minimensje op komst is? De bijzondere gewaarwording als de baby hikt of trappelt in de buik of zelfs een salto maakt is het natuurlijk ook meer dan waard om te vast te leggen op papier!

 

Creëer een persoonlijk 9 maanden invulboek

De negen maanden invulboeken hebben alle ruimte om je eigen invulling te geven aan de beschrijving van deze bijzondere periode. Elke mijlpaal krijgt de aandacht in zo’n zwangerschapsboekje. Wat een uniek naslagwerk zal dat worden!
Zo is er ruimte om foto’s van de echo’s bij te voegen en er iets over te schrijven. Leuk ook om ideeën over de babykamer te verzamelen en bij te houden wat er al is en wat nog nodig is voor de uitzet. Misschien maakt de mom-to-be wel elke maand een foto van haar buik en plakt deze in dit boekje.

Zo’n zwangerschapsboekje is van zichzelf rustig en eenvoudig van opzet. Naar eigen smaak is het mogelijk de diverse bladzijden te verfraaien, bijvoorbeeld met vele soorten stickervellen met teksten of leuke plaatjes. Een ander idee is om met een speciaal apparaatje figuren in het papier uit te ponsen voor een luchtige en speelse versiering van het boekje.

Met een negen maanden zwangerschapsboek maak je een mooie en dierbare herinnering voor het leven!