Wistjij
Image default
Kinderen

Verloskundigenpraktijk Otis

Als u zwanger bent

Wanneer u zwanger bent, is dat een mooie, maar spannende tijd. Dat is zeker het geval als het uw eerste kindje is. U moet contact opnemen met een verloskundige. Wanneer u in Den Haag woont, dan kunt u contact opnemen met de verloskundigenpraktijk Otis. U krijgt dan een vaste verloskundige toegewezen. De verloskundige De Haag is de persoon die u zal begeleiden tijdens de zwangerschap en tijdens de bevalling. Tijdens de zwangerschap wordt uw gezondheid en die van de baby in de gaten houden. Om alles te controleren, moet u met een vaste regelmaat de verloskundigenpraktijk bezoeken. Daar kunt u de vragen stellen die u heeft. Ook kunt u altijd de verloskundige bellen als u wat wilt weten. De verloskundige is er voor advies en begeleiding.

De inschrijving bij een verloskundigenpraktijk

Zodra u weet dat u zwanger bent en u woont in Den Haag, dan kunt u contact opnemen met de verloskundigenpraktijk Den Haag. Als u bent ingeschreven, krijgt u een vaste verloskundige Den Haag toegewezen. Tussen u en de verloskundige zal er een vertrouwensrelatie ontstaan. De verloskundige Den Haag is de persoon die u bij alle situaties zal helpen. U moet nooit aarzelen als u vragen of problemen heeft omtrent uw zwangerschap. De verloskundige Den Haag is er tenslotte om dat samen met u op te lossen. De verloskundigenpraktijk is 24/7 bereikbaar en dat is een fijne gedachte. Tijdens uw zwangerschap wordt u met een vaste regelmaat gecontroleerd. Hierdoor weet u dat u niet ongerust hoeft te zijn.

Vanaf de eerste afspraak

Wanneer u weet dat u zwanger bent, kunt u de eerste afspraak met de verloskundige Den Haag maken tussen week 8 en week 10. De verloskundige Den Haag zal aan de hand van uw laatste menstruatie berekenen hoe lang u zwanger bent. Ook zal er een datum worden berekend, wanneer de bevalling zal plaatsvinden. Door gebruik te maken van een termijnecho kan de zwangerschapsduur beter bepaald worden. De verloskundige zal tijdens het eerste bezoek uw bloeddruk opmeten en bloed afnemen. Ook wordt u in veel gevallen gewogen, omdat men in de gaten wilt houden hoeveel u tijdens de zwangerschap aankomt.

De bezoeken tijdens de zwangerschap

Tijdens de duur van de zwangerschap zult u tussen de 10 tot 14 keer de verloskundige Den Haag bezoeken. In het begin van de zwangerschap is dat 1 keer per week en later 2 keer. Zodra u week 36 heeft bereikt, moet u minimaal 1 keer per week langs gaan. De verloskundige Den Haag zal u in de gaten houden of u zich goed blijft voelen. Ook de baby wordt regelmatig gecontroleerd door naar het hartje te luisteren. Wanneer de verloskundige ongerust is, zal u worden doorverwezen naar de gynaecoloog. Door u goed te laten begeleiden, hoeft u zich niet onnodig ongerust te maken.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/